Cum și de ce să cumperi Bitcoin în România?

Publicat pe 11 August 2019
Block Capital SRL îți oferă instrumentele necesare pentru a putea accesa această piață.

Desi investitiile in cripto sunt riscante, tot mai multi Români au devenit interesați de acest domeniu. Suma inițială pentru acest tip de investiție poate fi oricât de mică, dar există șanse de profituri substanțiale. Evident, oportunitatea de a tranzacționa ușor nu a întârziat să apară.

Valoarea Bitcoin a crescut în ultima perioadă și comunitatea Bitcoin România se așteaptă la potențiale alte creșteri în următorii ani. În acest context, tranzacționarea pe platforme Românești este intens apreciată, deoarece facilitează accesul la servicii pe de o parte, și întărește comunitatea pe de altă parte.

Una dintre cele mai noi platforme de tranzacționare este ro.exchange. Deși este de mai puțin de un an pe piață, platforma a reușit să îi atragă pe Români prin calitatea serviciilor oferite, dar și prin beneficii și facilități.

Ro.exchange suporta 15 piețe, pe care pot fi tranzacționate 7 cripto monede folosind comenzi de tip "market" si "limit". De asemenea, platforma oferă posibilitatea de a cumpăra/vinde monede digitale utilizând Euro. Depunerea de Euro se face într-un cont SEPA și nu se percep taxe din partea acestui serviciu. Cele mai active piețe sunt BTC/EURO și ETH/EURO.

Diferenta dintre pretul de vanzare si cel de cumparare pe ro.exchange este mica ceea ce arată că utilizatorii sunt activi, tranzacționează constant și responsabil. Toate schimburile se realizează între utilizatori, platforma percepând o taxă de 0.15% pentru tranzactionare.

Orice utilizator nou care își creează un cont verificat, beneficiază de 22 monede XRP cadou. Utilizatorul este liber să păstreze aceste monede, să le retragă într-un portofel sau să le convertească în Bitcoin sau Euro.

Un alt avantaj substanțial oferit de ro.exchange este sistemul de afiliere. Cu alte cuvinte, fiecare cont are asociat un link unic care poate fi distribuit între prieteni. Când unul dintre utilizatorii înscriși prin acest sistem de referință face o tranzacție, prietenul său primește automat jumătate din comisionul standard. Astfel, platforma a ales să împartă din profituri cu utilizatorii săi, crescând comunitatea în mod organic.

În termeni de securitate, acest serviciu oferă protecție pentru stocarea cripto monedelor utilizatorilor. Se folosesc portofele dedicate, în care activele se țin offline, departe de atacuri cibernetice. 

Acest articol a fost scris in colaborare cu InfoCryptoLand.

Domenii: Finante-banci

Block Capital SRL

Block Capital SRL este o firma formata la Cluj-Napoca care administreaza site-ul https://ro.exchange. Oferim un serviciu de schimb si cumparare/vanzare de crypto valute intre participanti....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!