Cum stii ce baterii chiuveta sunt calitative? Ghidul tau pentru cumparaturi

Publicat pe 11 Martie 2019
Piata obiectelor si accesoriilor sanitare este din ce in ce mai diversa, astfel incat sa acopere toate nevoile consumatorilor. Gasesti obiecte sanitare in comert, in orice interval de pret, dar si la toate nivelurile de calitate.

Atunci cand vorbim despre baterii chiuveta, trebuie sa tinem cont ca avem in vedere o investitie pe termen lung. Nu schimbam zilnic bateria de chiuveta, iar economia la apa este un scop pe care ar fi bine sa il luam in considerare inca de la achizitia acestui obiect sanitar.

Daca iti doresti un produs pe care sa il schimbi abia dupa o lunga perioada de timp, dar si facturi mai mici la apa, pe langa confortul necesar in orice moment, atunci opteaza pentru gama de baterii chiuveta premium, ce iti ofera garantia calitatii.

Cum stii care baterii chiuveta sunt calitative?

Te ajutam noi sa afli care sunt criteriile pe care sa le urmaresti.

1. Producatorul. Afla despre cel mai renumit producator de baterii chiuveta

Atunci cand faci cumparaturi, trebuie sa tii cont de numele producatorului. Dincolo de popularitatea brandurilor, producatorii renumiti sunt nevoiti sa isi respecte angajamentele si promisiunile prin calitatea produselor pe care le comercializeaza. Cel mai popular producator de baterii chiuveta este Grohe. Acesta a castigat, de-a lungul timpului, numeroase premii de recunoastere a calitatii pentru gama de baterii chiuveta pe care o comercializeaza, datorita tehnologiilor inovatoare si avansate pe care le folosesc produsele sale. Ecojoy, QuickFix, TurboStat, Starlight, SpeedClean, move ES, sunt cateva dintre acestea.

2. Materialul de fabricatie. Asigura-te ca el nu va schimba proprietatile apei

O alta marca a calitatii este insusi materialul din care sunt confectionate respectivele baterii chiuveta. Este un aspect extrem de important, pentru ca materialul de fabricatie poate modifica proprietatile apei. Poti sa optezi pentru alama sanitara, cel mai cunoscut si popular material din care sunt fabricate acele baterii chiuveta care au si un aspect modern, prin finisajele de calitate aplicate ulterior. Merita sa te informezi intotdeauna despre componentele pe care le prezinta acele baterii chiuveta care te intereseaza.

3. Finisajul aplicat gamei de baterii chiuveta. Calitate si aspect modern

Dincolo de pretentiile de nivel estetic, finisajul are un rol determinant in intretinerea ulterioara a acelei baterii chiuveta pe care ai achizitionat-o. Un finisaj de calitate nu isi va pierde proprietatile estetice, mentinandu-si aspectul de nou, fiind mult mai simplu pentru tine sa cureti si sa intretii acest tip de produs. Nu uita ca vorbim de baterii chiuveta, deci produse care intra in contact cu umiditatea si cu vaporii in fiecare moment. Mai mult decat atat, sunt produse utilizate frecvent, unde aspectul si calitatea conteaza.

Magazinul si gama de baterii chiuveta pe care o comercializeaza

Calitatea unui produs se poate observa prin insusi magazinul ce il comercializeaza. Magazinele cunoscute din industrie vor avea intotdeauna in oferta lor produse de calitate premium, pe care le vor recomanda clientilor si asupra carora se vor focusa in marketing si in promovare. Se spune si e adevarat: „spune-mi de unde cumperi, ca sa iti spun cine esti”. Ei bine, te poti asigura ca alegi calitatea daca optezi pentru baterii chiuveta comercializate de baterii-lux.ro.

Magazinul online  de aici  ofera, prin baterii chiuveta produse de Grohe, cele mai inalte standarde de calitate din industria obiectelor sanitare. Comanzi online si primesti acasa produsul de care te vei putea bucura pentru un timp indelungat. 


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →