Cum te poți folosi de agende personalizate în promovarea afacerii

Publicat pe 28 Octombrie 2020
Există multe instrumente și tactici eficiente de marketing, dar nu toate trebuie să rămână în lumea marketingului digital.

Proiectarea unor agende personalizate poate fi o poartă către îmbunătățirea imaginii mărcii dumneavoastră, de la creșterea gradului de conștientizare, până la conectarea cu potenţialii şi actualii clienţi.

Agendele personalizate pot fi un cadou ideal pentru clienții dumneavoastră - folosiți-le ca un cadou de înaltă calitate care vă afișează sigla pe fiecare pagină. Acesta este un instrument excelent pentru a contribui la branding-ul dumneavoastră. Oferind agende personalizate puteţi face apel la un public universal larg și sunt excelente pentru creșterea gradului de cunoaștere a mărcii.

  • De ce să optați pentru agende personalizate? 

Construirea unei identități puternice nu înseamnă doar găsirea unui font de semnătură sau alegerea paletei perfecte, ci este vorba despre introducerea mărcii în toate aspectele afacerii dumneavoastră. Identitatea mărcii dumneavoastră este extrem de importantă, iar când oamenii văd sigla dumneavoastră pe o agendă personalizată, cu siguranţă îşi vor aduce aminte de afacerea dumneavoastră.

  • Contribuie la consolidarea activității de promovare a mărcii

Oferirea de agende personalizate bazei de clienți vă poate ajuta să vă promovaţi. Chiar și fără ca aceștia să-și dea seama, dacă vă utilizează agendele la întâlnirile lor de afaceri, toți cei de la acea întâlnire vă vor vedea sigla de fiecare dată.

  • Agendele personalizate pot fi oportunități de sponsorizare

Dacă nu vă aflați în etapa de găzduire a propriului eveniment, s-ar putea să vă implicați în oportunități mici de sponsorizare a evenimentelor. Oferirea unor agende personalizate gratuite, ar contribui la creșterea expunerii mărcii dumneavoastră și vă va oferi acces la un public mai larg.

  • Agendele personalizate sunt accesibile

Agendele personalizate sunt printre cele mai economice produse de marketing disponibile care oferă o expunere repetată afacerii dumneavoastră.

  • Agendele personalizate creează o impresie de lungă durată

Oferirea de agende personalizate angajaţilor dumneavoastră îi va ajuta să-și țină evidența sarcinilor zilnice, crescându-le astfel productivitatea. Mai mult, puteți oferi agende personalizate şi clienţilor dumneavoastră, ceea ce va face o impresie de durată. O agendă personalizată poate crea o imagine pozitivă a mărcii dumneavoastră în mintea clienților.

  • Expunerea unui eveniment prin intermediul agendelor

Dacă găzduiți un eveniment, toți participanții ar putea nota sfaturi, impresii sau diverse informații noi pe care le-au obținut în urma evenimentului - deci ați putea oferi câte o agendă fiecărui invitat. În funcție de bugetul dumneavoastră sau de dimensiunea evenimentului, puteți chiar personaliza acele agende pentru fiecare participant.

  • Agendele sunt utile

Agendele oferă un scop foarte practic și util destinatarului. Fie că sunt utilizate acasă sau la birou, agendele sunt excelente pentru a face liste și a lua diverse notițe.

  • Agendele contribuie la expunerea mărcii

Interiorul agendei poate fi proiectat pentru a afișa sigla și orice comentarii scrise pe pagini pentru o expunere maximă a mărcii. De asemenea, puteţi alege agende personalizate cu un aspect profesional, utilizând logo-ul mărcii dumneavoastră pe copertă, ceea ce crește, de asemenea, valoarea percepută a mărcii.

  • Design deosebit

Dacă optaţi pentru agende personalizate, puteţi alege dimensiunea dorită, materialul din care să fie fabricate, puteţi personaliza online atât interiorul, cât şi coperta. Interiorul agendei se poate personaliza prin inserarea a maximum patru pagini tipărite cu grafica dumneavoastră şi coperta prin folio sau timbru sec.

Oferirea unei agende personalizate unui client actual sau potenţial lasă o impresie favorabilă. Acest lucru îi ajută să-ți amintească de dumneavoastră.

Domenii: Afaceri

FIVEPLUS SOLUTIONS S.R.L.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!