Cum te pregătești mental pentru un antrenament fitness

Publicat pe 31 Mai 2021
În calitate de expert, medic, autor și vorbitor recunoscut la nivel internațional, Dr. Eva Selhub este pasionată de puterea rezistenței și de gestionarea stresului prin medicina corpului minții.

Fiind unul dintre ghidurile noastre, o regăsiți în aplicația destinată antrenamentelor fitness iFiT, din seria de psihiatrie nutrițională, unde își desfășoară antrenamentele fitness, având plimbări educaționale în locații deosebit de frumoase.

 Dr. Eva Selhub ne-a împărtășit experiența sa, subliniind modul în care rămâne motivată și concentrată pentru pregătirea mentală înaintea efectuării unui antrenament fitness:

 „Îmi setez ca obiectiv grupurile musculare pe care vreau să mi le perfecționez. Mă gândesc mai întâi la antrenament și creez un plan strategic. De asemenea în funcție de starea mea și nivelul de energie determin limitele fiecărui antrenament. Sunt foarte orientată către obiective, așa că îmi place să îmi stabilesc obiectivele înainte de fiecare antrenament. În cazul în care înainte de un antrenament mă simt fără chef, încerc să mă automotivez. Știind că și acest sentiment va trece, îmi dau permisiunea să simt orice simt, știind că în curând mă voi întoarce la vârful jocului meu. Astfel pot crește performanța antrenamentelor mele efectuate pe diferite echipamente fitness.

 Îmi place să cred că ecosistemul pământului este ca ecosistemul corpului meu, că totul este conectat. Când mă hrănesc cu alimente naturale, adevărata mea natură fericită este îmbunătățită. Cu alte cuvinte, cred că este important ca oamenii să-și amintească să aibă grijă de sănătatea lor prin consumarea unei varietăți de alimente nutritive. Este important să mâncăm cu bucurie și să apreciem recompensa care ni se dă.

 Ca ființe umane, suntem concepuți pentru a gestiona și rezista greutăților și stresului, menținând un mod de viață echilibrat și sănătos. Avem o capacitate înnăscută de a fi rezistenți. Aceste practici mă ajută să mă concentrez și să eliberez tensiunea stresului, să mă conectez la spiritualitatea mea, să-mi exercitez corpul, și să petrec timp armonios în natură. Îmi amintesc că nimic nu este personal, totul este energie și totul poate fi văzut ca o oportunitate de a crește, de a învăța și de a iubi mai mult.“

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!