Cum vinzi toate cartile din biblioteca in acelasi timp si ce avantaje obtii

Publicat pe 18 Decembrie 2019
Cu o suita de servicii gandite in avantajul clientilor, CumparCarti este de departe cea mai buna solutie pentru vanzarea cartilor care, in cazul in care vor fi pastrate, vor aduna praf.

CumparCarti.ro este locul de intalnire in mediul online in care expertii care se ocupa de achizitii de carti isi asteapta clientii – persoane fizice si juridice care dispun de stocuri de carti de care nu mai au nevoie si doresc sa le vanda. Avantajele pe care le obtin clientii care se adreseaza unui astfel de site special conceput pentru achizitii de carte sunt numeroase!

Expertii care se ocupa de achizitii carti propun preturi care multumesc clientii

Cei mai multi clienti ajung la decizia de a vinde cartile pe care le detin din motive financiare. Au nevoie de o suma de bani „acum” si nu mai tarziu si nu doresc sa se imprumute. Cartile din biblioteca pot sa le asigure un astfel de venit urgent, cu atat mai mult daca fac parte din colectii rare sau poarta autograful scriitorilor.

Specialistii care se ocupa de achizitii de carti propun preturi corecte si, mai mult de atat, le platesc pe loc, la momentul tranzactiei. Acest aspect nu depinde in niciun mod de numarul volumelor pe care le cumpara. Prin urmare, cu cat stocul de carte vandut este mai mare, cu atat mai multi bani va obtine cel care vinde.

Foarte important de mentionat este ca pretul pentru carti se negociaza. Clientul nemultumit de pretul propus de evaluatorii de la CumparCarti.ro poate sa refuze sa isi mai vanda cartile daca nu este multumit de oferta pe care o primeste.

Anticariatul online achizitioneaza carti din orice categorie

Bineinteles, intr-o biblioteca personala mare, de-a lungul timpului si-au gasit locul carti din diferite categorii. Un mare plus pentru cei care vor sa desfiinteze bibliotecile consta in faptul ca pot vinde toate cartile pe care le detin in acelasi timp.

Expertii de la anticariatul online cumpara carti de beletristica din literatura straina si romaneasca (inclusiv acele carti care cu ceva vreme in urma insoteau anumite ziare la vanzare), carti nisate de stiinte diverse, albume de arta, dictionare, ghiduri turistice, carti pentru copii, in definitiv, orice tip de carte.

Modul in care se poate efectua tranzactia depinde de client

Nu reprezentantii anticariatului online sunt cei care stabilesc parametrii intalnirilor cu clientii, ci chiar acestia din urma. Cei care au carti de vandut stabilesc intalnirea cu achizitorii de carte in functie de programul pe care il au la serviciu. Concret, dupa orele de serviciu. Mai mult de atat, intalnirea se poate stabili si la finalul saptamanii – vineri, sambata sau chiar duminica. Toate aceste conditii sunt gandite sa vina in ajutorul celor care nu au foarte mult timp liber la dispozitie in timpul saptamanii.

Cu o suita de servicii gandite in avantajul clientilor, CumparCarti este de departe cea mai buna solutie pentru vanzarea cartilor care, in cazul in care vor fi pastrate, vor aduna praf. Avantajul de a vinde toate cartile in acelasi timp unui anticariat este notabil, practic, fara alta alternativa viabila.

Domenii: Retail

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →