CUMPERI FOLII CARE NU TE MULȚUMESC? MAXOLL ESTE PARTENERUL DE CARE AI NEVOIE!

Publicat pe 16 Aprilie 2020
Maxoll, compania noastră și a dvs., cu o experiență de peste douăzeci și cinci de ani, are scopul precis de producere și comercializare a materialelor și mașinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.

Maxoll aduce oriunde și oricând pe rafturile dvs. foliile stretch, numite și folii extensibile, ce sunt folosite în procesul de ambalare finală al paleților cu diferite grupaje sau produse. Pe lângă performantele superioare de tensionare însoțite de calitatea exemplară de fabricare, vă prezentăm de asemenea si o alta varianta a foliei stretch, si anume rolele fără tub, asigurand o reducere suplimentara a costurilor si avand o greutate semnificativ redusă.

 CE AVEM NOI: În primul rând, noi suntem compania care nu doar promite, ci și demonstrează respectarea angajamentelor plusând pe dorința îndeplinirii celor mai ridicate standarde în productia, depozitarea si transportul materialelor pentru ambalat. Suntem preocupați mereu de ceea ce livrăm clienților, venind cu o gamă vastă de ambalaje concepute la cel mai înalt nivel de performanta, sprijinind procesul de ambalare chiar de la început. Investim timp individual alături de fiecare client pentru a distribui informații practice și utile, indicații pentru materiale și recomandări de folosirea a acestora cu scopul eficientizarii procesului de ambalare.

DISCUTAM SI DE PRODUSE:

Folia stretch manuala – folosită pentru ambalarea, asigurarea și protecția produselor pe paleți. Protejează produsele împotriva prafului, mizeriei și umidității. Poată fi tensionată chiar până la 150%. Există și varianta de role fără tub (coreless), care sunt mult mai economice decât cele cu tuburi si mai usor de folosit. Greutatea lor nu este mai mare de 1.7kg, comparativ cu folie standard care poate sa ajunga pana la 3 kg. Grosimea poate fi de 23, 20, 17 microni, sau chiar mai subțiri, de 15 sau 12 microni, cu o lățimea standard a foliei de 500 mm.

MAXOLL - ALEGEREA SUNTEM NOI!

Domenii: Antreprenoriat

Von Schonenberg

Suntem agenţia de SEO perfectă pentru afacerea ta! Tarife adaptate oricăror nevoi, oricărui trarget. Vom construi imaginea perfectă, atât de necesară brandului tău. Transformăm bugetul tău de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!