Cupa SensoDays la Tenis Club Herastrau

Publicat pe 4 Iunie 2019
SensoDays se traieste cu personalitate si atitudine, in stilul personal al fiecaruia dintre clientii care i-au trecut pragul cu un click. SensoDays este despre oameni si comfortul locului in care acestia aleg sa isi petreaca timpul. O propunere despre a vedea cum arata auzul, despre a auzi cum miroase linistea locului in care te reunesti seara de seara cu familia, despre a gusta culoarea zilelor in care faci doar ce vrei tu sa faci.

Aflata la cea de a sasea editie, Cupa SensoDays va avea loc la Tenis Club Herastrau in perioada 02 – 09 Iunie. O initiativa sustinuta de www.sensodays.ro si Conadi evenimentul isi propune sa aduca fata in fata echipe mixte formate din jucatori profesionisti si amatori intr-o competitie in care jocul devine personajul principal. Deschis membrilor clubului si tuturor celor care sunt pasionati de acest sport, evenimentul ramâne de 6 editii o intâlnire a stilurilor personale direct la fileu.

Va asteptam, in stilul propriu, la un eveniment in stilul SensoDays.

Despre SensoDays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care, de 15 ani, www.sensodays.ro reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara SensoDays ridica mingea la fileu iar modul in care se joaca este stilul celor care ii aleg in proiectele lor.

#mysensodays #cupaSensoDays

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →