Curs de legislatie rutiera si Chestionare auto DRPCIV

Publicat pe 28 Aprilie 2016
Formatul de chestionare auto simuleaza examenul auto oficial sustinut la DRPCIV.

pdc.ro stie ca succesul tau e si succesul nostru, asa ca iti pune la dispozitie cel mai bun instrument de invatare rapida si logica a Codului rutier, iar examenul nu iti va mai da emotii. Pe principiul ca o informatie se retine cel mai bine doar atunci cand este inteleasa, pdc.ro este alaturi de tine atunci cand inveti si iti ofera cursul de legislatie rutiera ca asistent personal. Acum, sala poate fi luata din prima incercare cu rezultate maxime!

Legislatia rutiera poate reprezenta de multe ori o sursa suplimentara de stres cand vrei sa te pregatesti pentru examenul auto: prea multe informatii ce parca nu se leaga, punctaj strict, situatii ambigue si notiuni prea abstracte. Tocmai de aceea, Cursul de legislatie rutiera oferit de pdc.ro iti ofera toate informatiile actualizate necesare pentru examenul auto, le personalizeaza si le pune intr-un format prietenos, organizat pe capitole.

Cursul ofera o experienta de invatare completa, combinand armonios teoria cu practica. Pe langa informatiile teoretice primite, poti sa te verifici printr-o serie de chestionare personalizate, grupate pe categorii, ce simuleaza examenul pe calculator si care includ, la final, explicatii pentru toate intrebarile. Pentru a-ti urmari evolutia mai usor, istoricul chestionarelor completate se pastreaza si poti reveni la el ori de cate ori simti nevoia.   

Daca nu esti inca pe deplin convins, incearca lectia demonstrativa si vezi practic cat de folositor este pentru tine cursul de legislatie rutiera pdc.ro.

Chestionarele auto sunt actualizate conform ultimelor modificari din Codul Rutier. Fiecare chestionar contine intrebari unice. Intrebarile nu se repeta in chestionare. Iti recomandam sa completezi toate chestionarele. Formatul de chestionare si teste drpciv simuleaza examenul pe calculator. Intrebarile sunt cele de la examen, insa in alta ordine.

Informatii suplimentare:

De 8 ani, pdc.ro este cel mai indragit site de chestionare auto. Prin metode simplificate si prin informatii ce pot fi intelese si puse usor in practica, examenul pentru permisul auto va fi o amintire placuta.

Domenii: Auto

Happy Pixels SRL

De 9 ani pdc.ro este cel mai indragit site de chestionare auto. Am ajutat sute de mii de oameni sa devina soferi.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!