Cursul Brokeraj de Afaceri, singurul curs din Romania unde înveti să intermediezi afaceri intr-un mod profesionist

Publicat pe 22 Februarie 2018
București, 20 februarie 2018 – Bursa Romana de Afaceri organizeaza in perioada 29 – 31 Martie prima sesiune de Cursuri de Intermediere / Brokeraj de Afaceri din anul 2018.

Organizate in parteneriat cu Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania - ANBAR, cursurile de brokeraj de afaceri sunt o continuare a actiunilor de profesionalizare a activitatii de intermediere de afaceri desfasurate de ANBAR, si de ridicare la standarde internationale a practicilor locale din domeniu.

Programul de training combină partea de cursuri tinute de experți din mediul de business cu sesiuni de mentorat si practica in intermediere de afaceri care continua dupa finalizarea cursului, ambele menite să le ofere celor interesati sa isi extinda competentele in zona de intermediere de afaceri, atat sprijinul teoretic dar si practic pentru a-și insusi si exersa in conditii reale bunele practici din domeniu.

Cursurile de Brokeraj de Afaceri au demarat in anul 2013.

Incepand cu acest an au fost adaugate si sesiunile de mentoring si practica after-course pentru ca cei care participa la cursuri sa aiba sansa de a incepe mai usor sa practice intermedierea de afaceri.

Cursurile se adreseaza in principal consultantilor de afaceri, avocatilor si auditorilor, mediatorilor, evaluatorilor, brokerilor imobiliari si de credite precum si altor profesionisti care prin prisma activitatilor pe care le desfasoara interactioneaza cu alti oameni de afaceri si pot intermedia o relatie de afaceri in schimbul unui fee. Cei interesati de noi oportunitati de cariera sunt deasemenea bine veniti.

Intrucat cei care participa la cursurile de brokeraj de afaceri sunt in general persoane ocupate, aceasta sesiune de curs va concentra ambele module pe parcursul a trei zile 29, 30 si 31 Martie 2018 (Joi dupa amiaza, Vineri toata ziua si Sambata dimineata).

Taxa de participare la Cursul de Brokeraj de Afaceri este de 240 Euro + TVA

Cei interesati pot obtine mai multe informatii pe pagina dedicata Brokerilor de Afaceri din platforma de business matchmaking RBE Connect, inscrierile putand fi facute si prin telefon 021-266.56.77 sau prin email la office@rbe.ro

La finalul cursurilor, participantilor li se elibereaza Diploma de Participare din partea Bursei Romane de Afaceri si a Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania, acestia putand astfel sa aplice ulterior pentru a deveni membri ai ANBAR.

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate facilita / organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri si isi face din aceasta activitate un business in sine sau complementar cu alte activitati pe care le desfasoara in mod curent. Pentru clarificare, dam cateva exemple de tranzactii aflate in sfera de activitate a unui broker de afaceri: vanzarea – cumparare integrala sau partiala a unei afaceri, realizarea de parteneriate de afaceri si asocieri, vanzarea de tehnologie sau know-how, tranzactionarea de francize, realizarea de contacte de afaceri care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi sau mai multi parteneri de afaceri etc.

--

BURSA ROMANĂ DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si in strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, cumpararea si vanzarea de afaceri la cheie. Noi conectam oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere, parteneri si oportunitati de afaceri.


Bursa Romana de Afaceri S.A.

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!