Cursuri de înot pentru adulți în București

Publicat pe 8 Iulie 2021
Nu este o problemă dacă nu ați reușit să învingeți teama de apă și teama de înot, chiar dacă ați ajuns la o vârstă relativ înaintată. A fost în primul rând datorită faptului că nu ați întâlnit până acum persoana potrivită care să va ajute să treceți peste acest lucru!

Dacă doriți să învățați să înotați totuși sau dacă doriți să practicați un sport acvatic foarte plăcut și benefic pentru starea dumneavoastră de sănătate, vă recomandăm să luați legătura cu Clubul Atack Team din București. Există și un frumos site de prezentare www.inot-sport.ro , unde sunt prezentate datele de contact și câteva informații de bază despre toate categoriile de servicii puse la dispoziție de profesorii de aici.

 Unde găsiți un antrenor personal foarte priceput de la care puteți învăța să înotați într-un mod foarte simplu și plăcut?

 Clubul Atack Team organizează de mult timp, cursuri inot copii, adulți, recuperare medicală, cursuri înot pentru persoanele care practică acest sport la nivel de performanță, cursuri de gimnastică subacvatică, programe sociale pentru copii, etc.

 Este vorba despre un grup de oameni pasionați de ceea ce fac, care au dat dovadă de foarte multă ambiție și pricepere de-a lungul timpului. Una din dovezi este diversitatea serviciilor oferite precum și încheierea unor contracte de colaborare cu cele mai moderne bazine de înot din București.

 Deci, acum aveți ocazia să învățați să înotați în cele mai sigure și moderne condiții! Toate bazinele de înot sunt dotate cu camere de supraveghere, sunt dezinfectate periodic iar în incintă există și puncte de prim ajutor.

 Dacă teama dumneavoastră de apă este foarte mare, aici aveți posibilitatea să începeți cu câteva ședințe de gimnastică subacvatică de tip Aqua Gym. Ședințele sunt foarte plăcute și nu este deloc greu! Mișcările în apă sunt mult mai ușoare, comparativ cu cele realizate în sălile clasice de fitness.

 O altă oportunitate este posibilitatea de a solicita prezența unui antrenor personal pentru cursuri inot adulti profesionale. Este un mijloc mult mai eficient de a depăși problemele legate de frica de înot sau de frica de apă. Antrenorii clubului sunt persoane cu foarte multă experiență în spate, de cele mai multe ori foști sportivi de performanță care au practicat acest sport la nivel de artă!

 Ședințe utile pentru persoanele cu afecțiuni ale stării de sanătate sau pentru cei care doresc să slăbească mai mult

 Nu doar cursurile de înot sunt foarte bine organizate aici. Multe persoane au ales în ultimii ani să își recupereze starea de sănătate afectată cu ajutorul profesorilor de înot ai Atack Team. Gimnastica în apă este un foarte bun mijloc de a scăpa de stresul acumulat în societate și la servici, precum și un mijloc foarte modern și plăcut de întărire a imunității organismului. Practicată în mod constant, timp îndelungat, vă poate ajuta chiar să îmbătrâniți mult mai greu! Aici puteți socializa cu mai multe persoane, vă puteți crea prieteni noi care vor avea aceleași preocupări ca și dumneavoastră.

 Bazinele de înot pe care Clubul Atack Team vi le pune la dispoziție sunt bazinul Olimpia, bazinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” precum și bazinul Școlii nr.25. La unele din aceste bazine, orele de înot și gimnastică pot avea loc și seara. Este un avantaj mai ales în perioadele de caniculă!

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!