Cursuri de pregatire teoretica si practica pentru permise barca cu motor

Publicat pe 18 Mai 2018
Daca stresul zilnic te copleseste si vrei sa te refugiezi cateva zile departe de agitatia orasului in care traiesti, o escapada in largul marii este tot ceea ce ai nevoie. Linistea, peisajele salbatice si cantecul valurilor te vor incarca cu energie si iti vor da puterea sa mergi mai departe, in ciuda stresului cotidian.

PermiseBarca.ro este o scoala nautica ce asigura pregatire pentru permise barca cu motor, necesare navigatiei pe ape interioare sau maritime. Cu ajutorul acestui permis te poti aventura pe distante mari alaturi de cei dragi, lasand in urma zgomotul si traficul greoi din oras.

Teorie si practica – Secretul unui viitor skipper bine pregatit

Niciun pasionat de navigatie nu poate deveni un capitan de nadejde fara o baza teoretica si practica solida. De aceea, cursantii participa la prezentari teoretice bine structurate, menite sa transmita informatia necesara corerent si eficient. In completarea cursurilor teoretice vin orele de practica, care ii ajuta pe viitori skipperi sa descopere si cunoasca toate componentele si accesoriile unei ambarcatiuni, sa plece si sa acosteze la ponton, dar si sa deprinda calitatile unui bun capitan, capabil sa manevreze barca in conditii de siguranta maxima.

Pentru a deveni un capitan de exceptie este nevoie de multa incredere in sine, pasiune si cunostinte aprofundate despre mare, vreme si vant. De asemenea, acesta trebuie sa fie familiarizat cu regulile de navigatie si trafic maritim, sa cunoasca si sa aplice regulile de siguranta, dar si sa stie sa acorde ajutor si ingrijire medicala in caz de accident. Altfel spus, cu ajutorul cursurilor de pregatire pentru permise barca cu motor si a experientei dobandite in timp, capitanul devine stapanul tuturor atunci cand se afla la carma navei.

Instructori de navigatie – Invata de la cei mai buni!

Pentru a fi sigur ca te pregatesti alaturi de cei mai buni instructori de navigatie, este important sa alegi o scoala serioasa, cu rezultate vizibile. PermiseBarca.ro te intampina cu o echipa de specialisti in nautica, pregatiti sa iti impartaseasca din experienta lor pe mare, dar si cele mai importante cunostinte si tehnici de navigatie.

Acestia isi instruiesc participantii la cursuri astfel incat sa cunoasca tehnica de la bord, sa cunoasca si sa stie cum se utilizeaza echipamentele de supravietuire pe mare, dar si sa deprinsa tainele navigatiei astronomice, costiere si electronice. Toate aceste informatii sunt vitale pentru calatoriile in larg pline de neprevazut, cand vremea se poate schimba brusc, iar vantul si valurile puternice pot genera probleme.

Permise barca cu motor clasa C, D, S si GMDSS-RRC

PermiseBarca.ro este o scoala autorizata de catre Autoritatea Navala Romana pentru a sustine cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului pentru ambarcatiuni. Certificatele pot fi obtinute pentru clasele C, D, S si GMDSS-LRC, urmand ca pe viitor, cei interesati sa poata obtine si permise internationale de conducere pentru ambarcatiuni clasele A si B.

Pentru mai multe informatii despre documentele necesare inscrierii si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti, acceseaza www.permisebarca.ro sau discuta cu reprezentantii acestei scoli. Reprezentantii de aici iti stau oricand la dispozitie cu detalii suplimentare.

Date de contact

Tel: 0787 868 646

E-mail: contact@permisebarca.ro

Domenii: Educatie

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →