Cutii poștale bloc la comandă

Publicat pe 19 Ianuarie 2021
Corespondența personală în formă epistolară a devenit învechită odată cu avansarea tehnologiei informației, însă, modelele de cutii poștale bloc continuă să fie utilizate pe scară largă în diverse scopuri, fie pentru a primi pliante de publicitate, fie pentru a primi facturi și notificări de la o instituție.

Prin urmare, oricât de retro ar fi, cutiile poștale nu vor dispărea curând din existența noastră, deși funcționarea lor nu este la fel de mare ca în trecut. În grupul de produse Cutii Poștale, vei găsi diferite tipuri de modele fabricate din tablă neagră dublu decapată, special create pentru scările de bloc sau clădiri de birouri. Toate cutiile poștale, indiferent de forma și materialul din care sunt fabricate, au un singur scop comun și anume de a primi și depozita corespondența. Aceste produse diferă doar prin formă, design și culoare, și de asemenea, prin metoda de instalare. Cutiile poștale sunt montate direct pe perete cu ajutorul șuruburilor speciale. Aspectul, dimensiunea și schema de culori sunt diferite, astfel încât toată lumea poate alege un model pe placul lor.

Cutii postale bloc la comandă

Cutiipostabloc.ro oferă la comandă cutii poștale acoperite cu vopsea electrostatică. Toate cutiile poștale au dispozitive de închidere (yale + 2 chei) de calitate, pentru a garanta securitatea și de asemenea, cu o fantă pentru cartea de vizită, dacă se dorește acest lucru sau cu plăcuțe de identificare. Pentru clădirile rezidențiale și de birouri se pot comanda seturi de cutii poștale de 3, 4, 5 etc. la rând sau unele sub altele și de asemenea, în orice configurație.

Cutiile poștale unice pe care le vei putea comanda de pe site-ul cutiipostalebloc.ro pot fi realizate pe verticală sau orizontală. Cutiile poștale metalice sunt elemente universale ale scărilor de bloc. Au făcut parte din viața noastră de zi cu zi de atât de mult timp, încât au devenit un simbol al comunicării. În plus, în multe țări, cutia poștală este conectată la oficiul poștal. Chiar și acum, cu greu vei observa o clădire care să nu aibă o cutie poștală metalică.

Fapte interesante despre cutii poștale metalice

În 1863, Serviciul Poștal al SUA a încercat să încurajeze cetățenii să păstreze legătura cu rudele din alte orașe. Așa că a creat o livrare gratuită a scrisorilor la domiciliu. Din păcate, acest lucru a creat multă muncă, deoarece poștașii erau nevoiți să bată la ușă și să predea scrisorile personal. Cutia poștală metalică a fost creată în 1915 de Roy Joroleman de la Serviciul Poștal al Statelor Unite. Ideea lui era ca fiecare casă să aibă o cutie poștală metalică în fața ușii sale, salvând astfel o parte din munca poștașilor. Astăzi, poți găsi cutii poștale metalice în toate dimensiunile, culorile și formele pe site-ul https://cutiipostalebloc.ro/.

Domenii: Imobiliare

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!