Cutii postale la comanda

Publicat pe 16 Septembrie 2019
Durabilitatea casutelor postale depinde, atat de modul in care sunt gestionate, cat si de locul in care sunt amplasate. Atunci cand vrei sa faci o achizitie de cutii postale, trebuie sa iei in considerare cateva recomandari:

Aspectul general al cutiei postale

Daca cutia postala pare indoielnica - instabila, realizata din metal foarte subtire, nu se inchide bine etc., atunci cumpararea de astfel de dispozitive, va fi lipsita de rezonabilitate, chiar daca la prima vedere pare a fi o alegere profitabila.

Cutii postale bloc

Pentru apartamente se selecteaza cutii postale bloc, care sunt instalate in scara blocului, la intrare. Cutiile postale pentru bloc, arata mai bine daca sunt uniforme si sunt amplasate pe perete. Astfel, neregulile de pe perete nu vor fi vizibile si toate cutiile postale vor arata la fel. In general, cutiile postale pentru bloc sunt de o calitate foarte buna.

Placa numerica bine facuta sau placuta cu nume

Daca comanzi casute postale pentru cladirile cu apartamente, va fi util sa alegi un producator / vanzator asa cum este site-ul cutiipostale.ro care are la vanzare cutii postale cu o fanta pentru nume sau numar de apartament. 

Dimensiunea casutei postale

Marimea cutiei postale trebuie sa permita in mod necesar depozitarea atat a unui plic, cat si a unui ziar mai gros si care sa treaca prin deschizatura casutei postale. Acest lucru inseamna ca spatiul liber trebuie sa fie suficient de mare (recomandabil minimum 30 mm). Astfel, corespondenta ta nu va fi deteriorata si documentele mai mari vor fi livrate in cutia postala.

De asemenea, recomandabil este ca latimea cutiei postale sa fie de cel putin 250 mm. In cazul unei latimi mai mici, poate exista riscul ca marginile corespondentei importante sa fie deteriorate, atunci cand este introdusa in cutia postala.

Mecanism de blocare

Inainte de a cumpara, este recomandabil sa dai importanta mecanismului de inchidere si deschidere. Daca incuietoarea nu functioneaza normal si usa se deschide ciudat, atunci o astfel de casuta postala nu va dura mult. Usa cutiilor postale de pe site-ul cutiipostale.ro, este dotata cu broasca de tip Yalle cu 2 chei si are, optional, o fanta pentru carte de vizita.

Instalare

Pentru a evita conflictele si neintelegerile pe viitor, este recomandabil sa alegi un magazin online care vinde casute postale de buna calitate, din materiale durabile, si, daca este posibil, sa dispuna de profesionisti care sa instaleze casutele postale.

Referinte

Cand alegi instalarea de cutii postale bloc, este recomandabil sa solicitati expertilor care ofera instalarea de cutii postale bloc, referinte. Desi acest lucru necesita timp, este recomandabil sa vizitezi cladirile in care au fost instalate cutiile postale. Astfel, poti vedea singur cum s-au mentinut cutiile postale in timp.

De asemenea, cutiile postale de pe site-ul cutiipostale.ro, sunt realizate din tabla neagra, dublu decaptata, de 0.8 mm. Astfel de cutii postale au o durabilitate de 30-50 de ani, la fabricarea lor fiind folosite metode moderne de  vopsire electrostatica. Astfel de dispozitive se livreaza si se monteaza pe configuratie la comanda, in urma unei solicitari pe site. Mai mult decat atat, poti face o comanda prin intermediul formularului online de pe site. 


EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →