Cuza, despre secretele Asia Express! Ascultătorii întreabă, vedeta Radio ZU răspunde!

Publicat pe 26 Noiembrie 2021
Cuza, colegul de emisiunea al lui Răzvan Popescu de la Radio ZU, este în finala Asia Express. O performanță pentru el și o super bucurie pentru ascultătorii care îl aud la ZU, de luni până joi, de la 16:00 la 18:00, și vineri până la 19:00.

Și pentru că atunci când ai acces la informații este de preferat să te folosești de acest lucru, ascultătorii au găsit un moment numai bun să afle lucruri din bucătăria internă „Asia Express”. Răzvan Popescu a simțit deschiderea și a propus „organizarea” unei conferințe de presă audio în care „Ascultătorii întreabă, Cuza răspunde!”. Te invităm să descoperi lucruri din interiorul show-ului a cărui finală se difuzează duminică, 28 noiembrie, pe Antena 1.

Urmărim împreună care sunt provocările lui Cuza și Emi în ultima etapă, finala Asia Express!

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

 

Domenii: New Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!