Daniela Micușan, Manager General Arvato România, împlinește un an de Arvato

Publicat pe 5 Iulie 2018
Odată cu venirea noului Manager General, Daniela Micușan, Arvato România a trecut într-o nouă etapă de creștere și dezvoltare a companiei, atât în ceea ce privește extinderea portofolilului de clienți, cât și în ceea ce privește cultura organizațională Arvato.

“Dezvoltarea Arvato pe piața din România, a reprezentat și reprezintă o provocare; clienții sunt din ce în ce mai exigenți și profilul angajatului nu mai este atât de predictibil ca în anii precedenți. Provocarea a fost să găsim echilibrul perfect dintre un client fericit și un angajat fericit și pentru că lumea este într-o continuă mișcare, ne-am redefinit maniera în care privim business-ul. “ citează Daniela Micușan, Manager General Arvato.

Astfel, pe lângă birourile din Brașov, Sibiu și Cluj, anul trecut s-a inaugurat un nou birou în București, dedicat clientului Opel, timp în care activitatea celorlalte site-uri a fost în plină amploare: la Brașov s-a dezvoltat o nouă divizie a grupului Arvato, Arvato Systems – specializată pe dezvoltarea de soluții software și servicii IT.  Clujul și Sibiul, au urmat același trend ascendent, prin implicarea în noi proiecte de mare amploare, care au generat noi locuri de muncă, în prezent Arvato România are peste 1500 de angajați.

„ Este o lume a adaptarii, iar Arvato nu va rămâne pe loc, de aceea dezvoltăm constant cultura organizațională: de la implicare socială, dezvoltare personală, pachet salarial competitiv, beneficii legate de sănătate, programe de wellbeing, bonusuri. Ne propunem să creăm cariere, nu joburi, de aceea ne mândrim cu programele noastre care oferă oportunitatea de a-ți ghida și consolida propriul drum în carieră. You can write your own success story,  e un proiect ambițios, care presupune multă muncă, dar care oferă satisfacții pe măsură. De aceea, majoritatea angajații noștri care sunt în funcții de management, sunt foști agenți, intrați pe poziții de entry-level, fără experiență, care au înțeles perfect cum funcționează acest program și care reprezintă adevărate modele de succes„ citează, Daniela Micușan, Manager General Arvato.

Planurile de viitor sunt la fel de îndrăznețe, Arvato își propune ca anul acesta să continue cu dezvoltarea diviziei de IT din Brașov și să mărească echipele de suport din: București, Brașov, Sibiu și Cluj.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre companie și despre joburile disponibile oferite de această companie, intră pe www.createyourcareer.ro.

Arvato este unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume. Cu peste 70.000 de angajati, Arvato proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri, acoperind o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, precum și gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, precum și servicii IT personalizate și calificate. Dacă vrei să faci parte din această companie, trimite cv-ul tău la recrutare@bertelsmann.de.


Majorel România

Majorel proiectează, oferă și diferențiază experiența clienților în numele câtorva dintre cele mai respectate companii din lume. Oferă o comunicare clasică a clienților, precum și soluții digitale,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →