De 1 Iunie, îi poţi oferi copilului un tort personalizat!

Publicat pe 26 Mai 2021
eTorturi este o cofetărie online în care orice preferinţă are o soluţie! Această cofetărie online are în oferta sa prăjituri şi torturi pe care le prezintă sub formă de machete pe site-ul de care dispune.

Torturile sunt pentru mulţi, desertul suprem în cadrul unui eveniment (nuntă, botez, aniversare), motiv pentru care nu concep ca într-o zi specială să nu bifeze momentul cu un astfel de deliciu culinar. Cum 1 Iunie se apropie cu paşi repezi, torturile pentru copii sunt deja un subiect de discuţie comun în cadrul familiilor care îşi doresc să îi surprindă pe cei mici cu un dulce minunat. Ce soluţie au părinţii pentru a fi siguri că vor achiziţiona exact ce trebuie?

eTorturi este o cofetărie online în care orice preferinţă are o soluţie!

eTorturi.ro este o cofetărie online pentru care mulţumirea clientului este prioritară. Această cofetărie online are în oferta sa prăjituri şi torturi pe care le prezintă sub formă de machete pe site-ul de care dispune. Cu produsele sale, cofetăria se adresează locuitorilor din capitală şi celor care locuiesc în zonele limitrofe.

Acum poţi experimenta calitatea deserturilor create de eTorturi

eTorturi.ro vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă diversificată în ceea ce priveşte gustul şi designul prăjiturilor, torturilor şi preparatelor de patiserie. În laboratorul cofetăriei se utilizează doar materie primă de calitate, ingrediente premium, 100% naturale, – evitându-se în totalitate înlocuitorii, conservanții și prafurile solubile cu care să se inlocuiască cremele.

Cremele utilizate pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor sunt de o calitate superioară, cu texturi variate şi gust divers. Pot fi comandate torturi la care sunt adăugate cremele clasice din vanilie, ciocolată sau din fructe, însă şi torturi mai speciale, concepute de cofetari pentru a-şi surprinde plăcut clienţii cu un regal de gust şi savoare.

Designul torturilor la comandă este special şi, în aceeaşi măsură, atractiv

De asemenea, la fel de important pentru cofetăria online este să îşi surprindă clienţii cu designul torturilor pe care le prepară. De exemplu, cei care vor să cumpere un tort la comandă in Bucureşti de Ziua Copilului, pot să comunice la momentul lansării comenzii forma specială pe care o doreşte.

Poate că micuţul sau micuţa pentru care va fi achiziţionat tortul îndrăgesc un personaj din desenele animate şi, în mod cert,  tortul ar putea să rezoneze cu aceste preferinţe prin modul în care arată. De fapt, hobby-urile şi pasiunile copilului sunt idei care se pot regăsi în designul unui tort la comandă.

Torturile pentru copii ajung rapid la adresa!

Adevărate opere de artă, torturile de la cofetăria online pot fi comandate de pe site. Vor fi livrate la adresă, în cele mai bune condiţii de siguranţă. În cel mai comun scenariu, de 1 Iunie, pe lângă darurile pe care orice copil ar trebui să le primească, ar trebui să existe şi un tort.

Bucuria unui copil la vederea unui tort personalizat cu elemente pentru care a făcut o pasiune nu se poate descrie în cuvinte. Şi, când un astfel de tort conţine ingrediente naturale şi sigure pentru consum, cu atât mai mult este un cadou inspirat şi recomandat de luat în calcul.

Domenii: Retail

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!