De ce armele de foc sunt eficiente pentru autoapărare?

Publicat pe 24 Noiembrie 2020
Hunting Club Ploiești: Există numeroase motive pentru care oamenii decid să dețină arme, cel mai popular fiind nevoia de autoapărare.

Majoritatea proprietarilor de arme de vânătoare și autoapărare declara că le folosesc pentru protecție, vânătoare sau competiții, iar mulți le colecționează sau le moștenesc. Pistoalele dau un plus de putere persoanelor care ar putea fi victime ale criminalilor și, prin urmare, sunt ideale ca arme de autoapărare.

Iată câteva din motivele pentru care armele de sunt potrivite pentru autoapărare.

Iți pot salva viața

Studiile realizate în SUA au relevat ca armele sunt utilizate în mod obișnuit pentru autoapărare și mai rar pentru comiterea infracțiunilor. Mai mult, raportul Departamentului Justiției privind infracțiunile soldate cu violență dintre anii 1993 - 2011 arată că aproape 1% dintre victimele care nu au avut de suferit au folosit arme de autoapărare. Prin urmare, deținerea unei arme de foc și urmarea de cursuri arme și muniții pentru a învăța cum să o utilizezi, pot fi soluții care îți salvează viața dacă te confrunți cu pericole iminente.

Te pot ajuta să îți protejezi familia

Pe lângă autoprotecție, armele pot fi utile pentru a-i proteja pe cei dragi. Purtarea unei arme de foc înseamnă și asumarea unui grad de responsabilitate pentru siguranța familiei, dar și a celor din jurul tău. Mai mult, purtarea unei arme ascunse îți va crește gradul de atenție la ce se întâmplă în jur, ceea ce îți va fi de ajutor pentru a evita pericolul. Protecția ta și a celor de lângă tine cu o armă poate fi o preocupare primordială în condițiile în care rata criminalității este în continuă creștere. Mai mult, timpul mediu de răspuns al unui echipaj de poliție este de 11 minute sau mai mult, ceea ce face ca deținerea unei arme de autoapărare să fie un avantaj considerabil în situații de viață și de moarte.

Se poate folosi ca factor de descurajare

Studiile realizate pe criminalii din închisori au arătat că majoritatea infractorilor evită să atace persoanele înarmate. Aceștia au declarat că se tem că vor fi împușcați, capturați sau răniți. Astfel, civilii care poartă arme de foc descurajează infracțiunile.

Prevenirea jafului armat

Riscurile jafurilor armate în SUA sunt mai mici decât în Olanda sau în Regatul Unit, țări în care legile privind purtarea armelor de foc sunt foarte stricte. Statele Unite au legi mai lejere privind deținerea acestora, astfel încât civilii au facilitatea de a deține arme și a se înarma. Ca urmare, în SUA sunt înregistrate mai puține cazuri de infracțiuni la domicilii sau spargeri care implică violența cu armele. În plus, cercetările de prevenire a criminalității arată că în țările cu un număr mare de proprietari și permise de arme sunt înregistrate rate mai mici de omucideri și criminalitate violentă.

Indiferent dacă deții sau porți o armă de autoapărare, vânătoare sau competiție, asigură-te că ai pregătirea adecvată pentru a o folosi în deplină siguranță. Contează pe profesioniști pentru a învăța să le utilizezi și urmează cursuri profesionale pentru a beneficia de instruire de calitate.

Campanie SEO promovată de hornExpert Media Ploiești: comunicate de presa (creștere domain authority & page authority), social signals (creștere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizări organice website si cuvinte cheie, video marketing, website-uri de prezentare & magazine online.

Detalii pe https://hornexpert.ro

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!