De ce aveți nevoie de un partener în domeniul comunicațiilor industriale precum LAPP

Publicat pe 3 Iunie 2019
Comunicațiile industriale continuă să joace un rol esențial în industria prelucrătoare, în special în domeniul ingineriei mecanice și al instalațiilor. Odată cu creșterea eficienței energetice, a capacităților flexibile de producție și a producției digitale, IOT (Internet of Things) ori Internetul Obiectelor este una dintre tendințele care modelează viitorul automatizărilor.

Internet of Things include conectarea dispozitivelor fizice și inteligente, a clădirilor și a altor dispozitive și locații încorporate cu electronică, software, senzori, dispozitive de acționare și rețele.

Aceste facilități din “fabricile smart” duc la crearea de conexiuni care permit dispozitivelor și locațiilor să colecteze și să facă schimb de date la rate de viteză fără precedent, ceea ce generează procesul de comunicare industrială a datelor.

Cu procese complet automatizate și în rețea, “fabricile smart” sunt capabile să realizeze o productivitate mai mare și, drept rezultat, pot oferi clienților o eficiență îmbunătățită în fabricație.

Toate sectoarele de producție se bazează pe creșterea automatizării pentru a rămâne competitive la nivel regional și global.

LAPP joacă un rol esențial în dezvoltarea soluțiilor de automatizare pentru viitor, oferind o gamă largă de produse de transmisie a datelor care sunt proiectate nu doar pentru ziua de azi, ci pentru nevoile de comunicare aflate în continuă evoluție.

Facilitățile pe care le obțineți prin utilizarea solutiilor LAPP dedicate comunicațiilor industriale:

•    Produse durabile, rezistente, eficiente

•    Aproximativ 800 de tipuri de cabluri pentru ETHERNET și FIELDBUS

•    Aproximativ 150 de tipuri de conectori

•    Switch-uri și cutii de distribuție în diferite variante

•    Produse pentru toate standardele de protocol

•    Expertiză profesională

•    Cabluri și ansambluri specifice

•    Disponibilitate la nivel global

LAPP respectă cerințele automatizării industriale

Sistemele de cablare și conectică din zonele de producție vor necesita transmiterea unor cantități mai mari de date. Sistemele FIELDBUS sunt soluții fiabile pentru interconexiuni între dispozitive. Protocolul de comunicare cel mai eficient și dominant este ETHERNET, care este recunoscut pentru fiabilitatea sa în tehnologia informației.

Provocarea pentru cablurile rețelelor industriale de date constă în furnizarea datelor în condiții de siguranță ridicată, în medii industriale dificile și specifice, cum ar fi cele în care cablurile sunt îndoite și flexate în mod repetat sau expuse la materiale corozive și fluide sau la temperaturi ridicate.

LAPP răspunde acestei provocări, oferind clienților o gamă largă de produse și soluții complete pentru automatizarea fabricilor și construcțiilor. Produsele și serviciile LAPP sunt cunoscute la nivel global pentru înaltă calitate, durabilitate, disponibilitate mai mare a produsului și customer service fără egal.

Soluțiile LAPP includ cablarea completă și sisteme de conectare pentru o rețea integrată la nivelul senzorului/receptorului și sistemului de control.

Domenii: Afaceri, Telecom, IT, Media

SAG MEDIA COMMUNICATIONS SRL

Echipa noastra de experti ofera servicii la cele mai inalte standarde, dar si o gama diversificata de produse, cum ar fi: cabluri si accesorii pentru cabluri, pat cablu metalic in sortodimensiuni...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!