De ce este vital in ziua de azi sa urmezi cursuri de marketing online

Publicat pe 18 Septembrie 2018
Cunoasterea marketingului online poate avea azi o importanta la fel de mare precum cunoasterea limbii engleze. Motoarele de cautare online au devenit principala sursa de informare, iar petrecerea timpului pe retelele sociale una din principalele cai de divertisment. Pentru a nu ramane doar niste consumatori, e timpul sa invatam sa stapanim aceste noi domenii care s-au insinuat in vietile noastre, intr-o lume din ce in ce mai digitalizata.

Tu stii sa controlezi ce apare pe Google legat de numele tau? Daca nu, inseamna ca nu cunosti inca SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, o serie de tehnici prin care poti imbunatati rezultatele Google pentru anumite cautari.

Cursul SEO este doar unul din primele module MAKE IT ACADEMY. Participantii la academia de marketing digital vor trece prin mai multe cursuri de marketing online pentru a afla ce presupun activitatile ce tin de fiecare metoda de promovare in parte.

Traineri specialisti fiecare in domeniul lui, le vor prezenta cursantilor intr-un mod practic, pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru realizarea de acitvitati precum SEO, Social Media Marketing, Content Writing, Marketing Automation, precum si pentru folosirea avansata a platformelor Google AdWords, Google Tag Manager, Google Optimize si Google Analytics.

De ce sa urmezi cursuri daca informatie se gaseste si online?

Foarte multi oameni cu afaceri isi doresc mai multe vanzari, multi oameni nemultumiti de serviciu isi doresc sa se pregateasca pentru un job nou, alte persoane isi doresc sa invete limbi straine si altele sa cante la un instrument. De ce nu fac asta daca toate informatiile sunt deja pe internet? Poate fi vorba de timp, de motivatie, de organizare, de rabdare, de blocaje ce apar in procesul de invatare.

Internetul este un mediu extraordinar, dar pentru a invata ceva, chiar si atunci cand esti un bun autodidact, cursurile, consultanta, un mentor pot face o mare diferenta. Cursurile bune reprezinta un fast lane: un proces structurat, in care inveti rapid, punand intrebari si primind raspunsuri pe loc, in care esti indrumat in pasii pe care ii ai de facut cap-coada pentru a-ti atinge tinta.

  • Un curs bun suplineste luni si chiar ani de studiu individual online
  • Cursurile iti ofera solutii personalizate la problemele tale specifice 
  • Cursurile iti prezinta informatii actuale de la specialisti certificati

Marketingul online reprezinta o parte vitala a afacerilor in zilele noastre. Dar este si o abilitate pe care oricine ar trebui sa o aiba, indiferent de ce presupune jobul lor.

Desi marketingul online poate parea doar un alt subiect de studiu sau o alta optiune de cariera, de fapt el formeaza motorul principal al economiei actuale. Marketingul online este o aptitudine pe care fiecare ar trebui sa o aiba, indiferent de profesie.

Nu conteaza ce pozitie ai in companie, aptitudinile tale de marketing digital o vor ajuta sa creasca. Atat angajatii, cat si cei care lucreaza pe cont propriu au nevoie de aceste cunostinte.

Din aceste motive, chiar daca nu ai de gand sa lucrezi in marketing digital, ar trebui sa urmezi cursuri de marketing online si sa obtii aceasta abilitate.


SC EVOLVE CENTER SRL

Rezistenţa Online ofera cursuri de marketing online adresate antreprenorilor, celor care lucreaza in marketing sau publicitate, cat si celor care doresc o cariera in domeniu.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →