De ce facem gusa si cum poti scapa de ea fara operatie

Publicat pe 10 Februarie 2023
Stiai ca poti sa scapi de gusa sau barbia dubla fara operatie? Acum este posibil cu cele mai eficiente terapii cu Criolipoliza, lipoliza Venus Legacy sau VelaShape III! Profita de preturile cu reducere disponibile pe www.Lagoon.Beauty!

Consumul de alimente grase, procesate, dulciuri si paste fainoase duc la cresterea in greutate si prin urmare la aparitia gusei inestetice.

Principalele cauze ala aparitiei barbiei duble sunt cresterea in greutate, varsta sau factorii genetici. Indiferent de cauza, acum poti trata fara operatie sau proceduri invazive. Pe www.Lagoon.Beauty ai pachete special create pentru a trata gusa rapid, fara durere sau timp de recuperare.

Barbie dubla sau gusa, indiferent de cum o numesti, sigur vrei sa scapi de ea. In cele mai multe cazuri, barbia dubla nu poate fi eliminata prin dieta si sport, iar cu trecerea timpului pielea va deveni mai laxa si isi va pierde fermitatea si aspectul tanar. De aceea, trebuie sa tratam si sa prevenim aceste probleme cu cele mai eficiente tehnologii, aprobate FDA.

Criolipoliza gusa elimina definitiv barbia dubla si te ajuta sa topesti prin inghetare 30% din depozitele de grasime din zona tratata.

Venus Legacy se bazeaza pe radiofrecventa medicala care te ajuta sa elimini eficient grasimea din zona barbiei, stimuleaza circulatia sangelui si productia de colagen si elastina. Tehnologia de ultima generatie ofera rezultate clinice vizibile chiar de la prima sedinta.

Alege tratament barbie dubla cu cele mai moderne si eficiente tehnologii si bucura-te de rezultate garantate, sigure, fara durere sau efecte adverse si scapa de grasimea inestetica de sub barbie!

Profita de preturile cu reducere disponibile pe www.Lagoon.Beauty si beneficiezi de pana la 50% discount la pachetele cu rezultate spectaculoase. Salon elegant, zona Floreasca cu parcare gratuita pentru clienti.

Combina sedintele de Criolipoliza Cooltech cu lipoliza Venus Legacy sau VelaShape III si elimina DEFINITIV barbia dubla! Criolipoliza CoolTech te ajuta sa elimini prin inghetare 30% din grasimea din zona tratata. Bucura-te de rezultate garantate, sigure, fara durere sau efecte adverse si scapa de grasimea inestetica de sub barbie!

Beneficii Venus Legacy:

• Trateaza gusa inestetica, imbunatateste aspectul barbiei duble

• Rejuvenare in profunzime a tenului, pielea capata un aspect vizibil intinerit

• Reda elasticitatea cutanata la nivelul fetei, gatului si a barbiei, strange pielea lasata si ofera efect de lifting

• Redefineste conturul facial

Beneficii Criolipoliza CoolTech:

• Elimina prin inghetare 30% din grasimea din zona tratata

• Cea mai avansata tehnologie prin inghetare, la -8°C

• Aplicator ergonomic care se adapteaza perfect pentru zona de sub barbie

• Tratament mai rapid, cu rezultate mult mai bune fata de orice alt dispozitiv concurent

• Rezultate permanente

Frecventa: pentru eliminarea completa a barbiei duble sunt necesare 3-4 sedinte in total. Durata unei sedinte este de aproximativ 70 de minute.

Procedura non-invaziva, care nu necesita timp de recuperare.

Te-am convins? Vrei sa incerci si tu cele mai eficiente tratamente pentru barbia dubla si sa te bucuri de rezultate WOW? Nu mai sta pe ganduri! Profita de reducerile limitate si achizitioneaza pachetele disponibile online pe www.Lagoon.Beauty !


PR@IzzyReduceri.ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!