De ce merită cumpărat un scaun de masă

Publicat pe 27 Februarie 2018
Scaunele de masă sunt esențiale pentru copii. Ele asigură acestora confortul de care au nevoie atunci când mănâncă. Părinții cumpără un scaun masă copii, pentru ca cei mici să stea cât mai comod posibil în timp ce ei îi hrănesc. Copiii care sunt așezați într-un scaun de masă sunt adesea atrași de mâncarea care le este oferită și încep să exploreze alimentele cu degetele, dezvoltându-și abilitățile motorii.

Scaunul de masă este și locul în care copii învață să se rotească și să socializeze cu cei care îi încurajează să mănânce diverse alimente. Scaunul de masă are mai multe avantaje care vă pot ajuta să înțelegeți de ce merită să cumpărați un astfel de scaun și pentru copilul dvs. 

Scaunul de masă este proiectat special pentru un copil

Scaunul de masă este fabricat în funcție de dimensiunea copiilor, pentru a le asigura confortul necesar. În funcție de modelul scaunului, copilul îl poate folosi până când se poate așeza la masă alături de părinți. Există diverse modele de astfel de scaune. Foarte utile sunt modelele 2 în 1, adică cele care sunt și scaun și leagăn. Leagănul este proiectat pentru bebeluși, încă de la naștere și până la greutatea de 9 kg. Scaunul înalt este proiectat pentru hrănirea copiiilor cu vârsta de 6 luni- 4 ani (greutatea maximă de 15 Kg). Astfel de scaune dispun de spătar care se înclină până în poziția de somn (4 poziții), garantând confortul și relaxarea bebelușului în timpul mesei. De asemenea, sunt reglabile pe înălțime în 6 poziții și sunt prevăzute cu suport pentru picioare în 5 poziții, care îmbunătățește astfel funcționalitatea lor.

Scaunul de masă încurajează copilul să interacționeze cu cei din jur în timpul mesei

În timp ce stă într-un astfel de scaun, copilul poate interacționa cu alți membri ai familiei. Acest lucru îl ajută să socializeze mai târziu și să-și dezvolte diverse abilități motorii.

Ușor de curățat

Cele mai multe scaune înalte de masă sunt proiectate pentru a fi ușor de curățat. Este nevoie de puțin săpun și apă pentru a le curăța. Chiar și sistemele de siguranță sunt ușor de curățat. Cele mai multe au tăvi detașabile și rezistente la pete. Unele se pot spăla chiar în mașina de spălat vase. Acest lucru permite părinților să curățe rapid scaunul, după ce au hrănit copilul.

Caracteristici suplimentare

Exist multe alte caracteristici suplimentare, în funcție de tipul de scaun de masă pe care îl cumpărați. Unele scaune dispun de suport care se înclină și sunt potrivite pentu bebeluși sub vârsta de 6 luni, un sistem de hamuri în 5 puncte pentru a menține copilul în condiții de siguranță, înălțimi reglabile, mecanism intuitiv de pliere care permite depozitarea convenabilă a scaunului atunci când nu-l folosiți.

De asemenea, puteți găsi scaune cu mai multe tăvi, cu suport unde puteți pune ceașca sau paharul atunci când trebuie să hrăniți copilul. Acestea sunt doar câteva caracteristici de care dispun scaunele de masă pentru copii, care se găsesc pe piață.  

Dincolo de versatilitatea lor, aceste scaune sunt esențiale în perioada de creștere a copilului dvs. De-a lungul timpului ele au evoluat, fabricându-se modele din ce în ce mai sofisticate. Scaunul de masă este piatra de temelie a independenței emergente a copilului dumneavoastră.

Așadar, dacă încă nu i-ați cumpărat un astfel de scaun copilului dvs., este timpul să o faceți. De unde îl puteți achiziționa? De pe caretero.ro. Pe acest site veți găsi diferite scaune de masă pentru copii. Dacă vreți un produs 2 în 1, adică și scaun și leagăn, puteți alege un scaun de masă Indigo Caretero 2 în 1.

Acest produs 2 în 1, sofisticat, proiectat cu atenție la detalii, este foarte ușor de utilizat. Dispune de o mulțime de funcționalități. Este prevăzut cu husă elegantă, moale, de PVC, rezistentă la murdărie, modul cu melodii cu volum reglabil, pernă reductor moale, de bumbac pentru copiii mai mici, picioare stabile cu tălpi antialunecare, cadru solid și stabil etc.

Dacă vă place să călătoriți cu mașina împreună cu copilul dvs., un alt scaun foarte important care nu ar trebui să lipsească din mașină este scaunul auto. Dacă nici de acesta nu aveți, intrați pe klippan.ro și achiziționați-vă un scaun auto Klippan Triofix Comfort 9-36 Kg Rear-Facing. Datorită acestui scaun auto sigur, care poate fi utilizat atât cu spatele, cât și cu fața către sensul de mers, copilul dvs. va călători în deplină siguranță.

Domenii: Retail

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!