De ce să cumperi o pernă din spumă cu memorie?

Publicat pe 15 August 2021
Sănătatea și condiția fizică a unei persoane pot fi puternic afectate de calitatea somnului. Pentru a beneficia de nopți odihnitoare, este deosebit de important să se aleagă un pat bun, o saltea și perne confortabile, ținând cont de morfologie și poziția de dormit.

Pernele din spumă cu memorie îmbunătățesc calitatea somnului, fiind recomandate în special persoanelor cu dureri de gât sau de spate. Acestea, după cum sugerează și numele, memorează forma corpului datorită punctelor de contact dintre pernă și corp. Datorită formei lor deosebite, aceste perne au particularitatea de a se adapta la modul în care utilizatorul său doarme și de a optimiza presiunile cât mai mult posibil, urmând curbele gâtului și ale capului. Oferă astfel un confort specific, deoarece previne durerile de gât.

Ce face atât de specială o pernă din spumă cu memorie?

Pernele ortopedice sunt soluții ergonomice care oferă confort gâtului și ajută la menținerea unei posturi bune în timpul somnului, datorită unui sprijin bun pentru cap, umeri și coloană vertebrală.

Acest tip de pernă se adaptează la forma corpului și oferă suport personalizat pentru fiecare persoană in parte. Este ideală pentru persoanele care suferă de dureri de gât sau dureri de spate, deoarece ajută utilizatorul să doarmă bine şi ameliorează afecțiunile.

Pe lângă virtuțile lor terapeutice, pernele din spumă cu memorie le oferă utilizatorilor un confort deosebit în timpul somnului, oferind mai multe niveluri de sprijin: suport flexibil şi mediu ferm. La fel ca pilotele cu puf de gâscă, materialele utilizate la confecționarea acestor perne oferă o atingere moale și plăcută.

O pernă ortopedică promovează un somn de calitate și menține capul într-o poziție corectă toată noaptea. Acest aspect este susţinut de umplutura de spumă cu memorie viscoelastică, care se adaptează capului. După utilizare, spuma revine treptat la forma inițială.

Punctele de presiune aflate la originea problemelor de sănătate sunt astfel atenuate datorită tehnologiei de memorie a formelor. Gâtul și mușchii se pot relaxa când capul este perfect sprijinit și dacă perna este bine adaptată morfologiei, precum și obiceiurilor de somn.

Pe site-ul Ortosan.ro se găsesc perne ortopedice, de dormit, corsete lombare si orteze pentru genunchi. Pentru a vizualiza toate produsele puteți accesa site-ul menționat.

Avantajele pernei din spumă cu memorie

Anatomică și ergonomică, perna din spumă cu memorie are multe avantaje. Între acestea, le enumeră pe următoarele:

- ameliorează durerea cauzată de punctele de contact, datorită efectului său anti-presiune;

- îmbunătățește calitatea somnului, promovând un somn mai profund;

- este confecţionată dintr-o gamă largă de materiale și texturi;

- păstrează coloana vertebrală într-o poziție orizontală și susține capul, umerii și gâtul;

- oferă confort la somn, susţinând optim mușchii gâtului, precum și umerii;

- permite menținerea unei posturi bune, chiar dacă utilizatorul se mișcă în timpul somnului;

- se adaptează perfect la toate tipurile de corp;

- permite aerului să circule fluid, astfel încât utilizatorul să se trezească cu o senzație plăcută de prospețime;

- este robustă, rezistentă și are o durabilitate bună.

Dacă doriți să profitați de toate aceste avantaje, accesați site-ul Ortosan.ro și comandați produsul care vi se potriveste cel mai bine.

Domenii: Farma

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!