De ce sa alegeti un acoperis tigla metalica pentru casa dumneavoastra

Publicat pe 5 Octombrie 2018
Acoperisul bun inseamna o locuinta sigura, de aceea investitia in invelitoarele de acoperis este un lucru foarte serios.

Un acoperis din tigla metalica este mai usor decat un acoperis cu tigla de beton sau argila, mai durabil decat un acoperis de sindrila bituminoasa si mai usor de manevrat decat cele ondulate pe termen lung. De aceea, este cel mai bun sistem de acoperisuri si este accesibil pe piata intr-o gama variata de designuri si stiluri.

Designul arhitectural

Tigla metalica are cele mai diverse optiuni de stiluri si de culoare. Cercetarea si dezvoltarea indelungata in procesul de proiectare asigura ca fiecare produs la cea mai inalta calitate, cu durabilitate si rezistenta exceptionale. Profilurile autentice proiectate si diferitele culori va ofera optiuni pentru a se potrivi stilurilor arhitecturale traditionale si moderne. Atunci cand refaceti un acoperis tigla metalica, materialul si ergonomia formei tiglelor va permite sa imbunatatiti aspectul si valoarea casei dumneavoastra in doar cateva zile.

Durabilitate

Placile metalice sunt cunoscute pentru durabilitatea si longevitatea lor pe termen lung prin rezistenta la vant, grindina si foc.

Profilele de tigla si accesoriile pentru acoperisuri sunt proiectate pentru a se interconecta si se suprapun pentru a rezista la rafalele de vant si a mentine elementele intacte. Tehnicile moderne de fabricatie ale unui acoperis tigla metalica sporesc aceasta durabilitate oferind clientilor un acoperis cu care veti avea garantia ca va dura o viata.

Progresele in ceea ce priveste durabilitatea se datoreaza imbunatatirilor tehnologiei vopselei, in special trecerii de la galvanizare cu zinc la o combinatie de zinc si aluminiu. Noua tehnologie ofera o acoperire completa care va rezista celor mai dure conditii de mediu si va conferi acoperisului metalic o durata de viata mai mare decat inainte.

Suprafata texturata asigura protectie suplimentara prin invelirea granulelor de piatra naturala intr-un strat acrilic de baza. Se aplica o glazura fina transparenta, acrilica, inainte de a fi tratata in cuptor. Acest strat de acoperire rezistent la radiatii UV permite produselor metalice de acoperire sa suporte cele mai dure medii din lume.

Performanta

Fiecare placa metalica este fixata orizontal in laturi. Aceasta asigura integritatea intregului acoperis si elimina problemele datorate vantului, care pot afecta alte materiale de acoperire. Un acoperis tigla metalica este proiectat pentru a rezista la conditii extreme de vant de peste 190 km / h.

Astfel de acoperisuri sunt fabricate din materiale ignifuge, iar placile de acoperis din metal sunt considerate din clasa "A" a materialelor pentru acoperisuri. In constructii noi si de multe ori chiar si in lucrarile de renovare, sistemul de acoperis tigla metalica este un ansamblu "clasa A", fiind considerat acoperisul cu cea mai mare rezistenta la foc.

Siguranta este avantajul numarul unu al acoperisurilor din tigla metalica in caz de cutremur. Tiglele metalice sunt in general dotate cu un sistem interlocking, de interconectare a tiglelor. Placile sunt fixate individual si sunt mai putin susceptibile de a cadea prin tavan in timpul unui cutremur.

Usurinta instalarii

Un acoperis metalic este mult mai usor decat placile traditionale bituminoase sau din argila si, prin urmare, nu au nevoie de suportul structural pe care aceste acoperisuri traditionale il necesita.

Placile metalice sunt usor si rapid de instalat. Sistemul de acoperis tigla metalica este mult mai usor de manevrat fata de alte materiale de acoperis, permitand instalarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a acoperisului in toate conditiile meteorologice.

Profesionisti in acoperisuri

Daca doriti sa tineti pasul cu cele mai noi tendinte in materie de decorul dar si de functionalitatea si siguranta casei dumneavoastra, un acoperis tigla metalica poate fi primul pas pe care il faceti spre o locuinta moderna. Designul ergonomic si minimalist se va potrivi cu orice stil arhitectural, oferind casei dumneavoastra un aspect atemporal.

 Acoperisuri.info este o echipa de profesionisti in domeniul constructiilor, care vor fi mai mult decat bucurosi sa va ofere o mana de ajutor  aici in renovarea sau constructia noii dumneavoastra locuinte. Cu ajutorul materialelor de cea mai buna calitate, veti beneficia de servicii impecabile din partea celor mai de top profesionisti.

Acoperisuri.info sunt disponibili la showroom-ul BILKA din Prelungirea Ghencea Nr. 95C Bucuresti, Sector 6 sau la telefon: 0756.112.111/0735.231.208

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →