De ce sa alegi baterii termostatate: afla avantajele pe care ti le vor aduce acestea

Publicat pe 11 Ianuarie 2019
Confort sporit, economie si siguranta – nu-i asa ca ni le dorim cu totii? Chiar si atunci cand vine vorba de un simplu dus!

De aceea, au luat nastere asa numitele „baterii termostatate”, care iti aduc o experienta placuta prin utilizarea lor si toate avantajele descrise mai sus. Cum anume? In termeni simpli, acest tip de dispozitive se asigura ca temperatura apei se mentine constanta, in orice moment al utilizarii sale. Afla mai multe despre avantajele pe care ti le poate aduce si de ce este recomandat sa le ai in casa ta.

Confort sporit prin utilizarea de baterii termostatate

De cate ori nu ti s-a intamplat sa reglezi o anumita temperatura a apei, care dupa primele minute devine, fie prea fierbinte, fie prea rece? La fel de des cum ti s-a intamplat ca cineva care foloseste apa in alta incapere a locuintei sa fie vinovat de modificarea temperaturii apei din timpul dusului tau. Vestea buna este ca toate aceste experiente neplacute pot fi evitate cu usurinta, prin utilizarea de baterii termostatate. Te vei putea asigura, astfel, ca nu vei avea parte de suprize neplacute in timpul momentului tau de relaxare, ori de cate ori vei opri sau reporni apa, tu sau ceilalti din locuinta.

Economie crescuta prin utilizarea de baterii termostatate

Un alt avantaj de care te poti bucura prin utilizarea de baterii termostatate este chiar economia apei, deci implicit si scaderea sumei de pe factura de la sfarsit de luna. Daca pana acum lasai apa sa curga pentru a se putea autoregla la temperatura pe care ti-o doreai, prin folosirea acestor baterii termostatate, nu va mai fi necesar. Odata ce vei monta baterii termostatate in locuinta ta, experienta placuta de la dus se va traduce si prin scaderea consumului si, deci, economisirea pe termen lung.

Siguranta, un alt beneficiu superior oferit de baterii termostatate

Mai ales in cazul copiilor, mentinerea temperaturii constante a apei prin instalarea de baterii termostate este o masura de siguranta impotriva riscului de ardere sau de racire a apei. Acum, te poti asigura ca il vei putea tine linistit pe cel mic in baie, obisnuindu-l cu acest obicei printr-o experienta placuta. chiar si in cazul adultilor, siguranta oferita prin dotarea bailor cu baterii termostatate va fi un avantaj major, eliminand riscul aparitiei incidentelor nedorite. Te vei putea bucura de o baie calda in zilele reci de iarna, dar si de un dus racoritor in vremurile toride, fara a mai fi nevoie sa le lupti cu reglajele apei.

Baterii termostatate cu cele mai moderne functionalitati: unde le gasesti?

Pe piata acestor tipuri de produse se remarca, in mod deosebit, producatorul de baterii termostatate Grohe. La fel ca toate obiectele sanitare din aceasta gama, oferta de baterii termostatate este una axata pe functionalitati si tehnologii moderne, care transforma orice experienta a consumatorului cu apa, in una deosebita si plina de rasfat. Aceste baterii termostatate Grohe se deosebesc si prin design, usurinta in utilizare si in procesul de curatare, si mai ales prin calitatea premium.

Daca iti doresti sa achizitionezi un astfel de produs, poti studia oferta acestui tip de baterii termostatate comercializata de baterii-lux.ro. Acest magazin online, baterii-lux.ro te asteapta aici cu oferte promotionale, consultanta in cumparare si cele mai moderne baterii termostatate ce nu pot lipsi din nicio locuinta.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →