De ce sa alegi Magic Mirror pentru un eveniment?

Publicat pe 18 Septembrie 2018
Daca urmeaza sa aveti un eveniment important si nu stiti cum sa il faceti mai special, firma iVentz va ofera o experienta unica.

Daca urmeaza sa aveti un eveniment important si nu stiti cum sa il faceti mai special, firma iVentz va ofera o experienta unica. Cateva lucruri unice de luat in considerare la un eveniment sunt oglinzile magice. Cuplurile care cauta o experienta amuzanta, neobisnuita la unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor, vor iubi aceste oglinzi. iVentz va ofera oglinda magica la un pret de inchiriere foarte bun. La un click distanta pe site-ul www.iventz.ro puteti afla toate detaliile de care aveti nevoie.

Ce sunt oglinzile magice?

Oglinzile magice sunt dispozitive speciale de fotografie care permit participantilor sa se vada. In esenta, este un mecanism selfie util care poate gazdui grupuri de oameni. Oglinzile magice vin in diferite forme si dimensiuni, de la rame de tablouri la oglinzi cu lungime intreaga. Toate acestea au o caracteristica interactiva care permite utilizatorilor sa se aseze si sa se ridice inainte de instantaneu. Poate avea o multime de distractii, cu recuzita, la fel ca o cabina foto standard, dar o oglinda magica este, de obicei, in aer liber. Acest lucru inseamna ca toata lumea este capabila sa intre pe distractie!

Fotografiile sunt cele mai bune amintiri! Cu oglinda magica  puteti captura toate momentele cele mai importante de la ocazia dvs. speciala. Oglinda magica inchiriere este un concept nou si unic de cabina foto, dar si o experienta de neuitat.

Aceasta oglinda autonoma, cu lungime intreaga are optiunea de cadre interschimbabile si personalizabile care sa completeze orice tema.

Oglinda magica capteaza momente unice, utilizand o functie de ecran tactil si o functie de editare automata a imaginii, puteti adauga imediat semnatura fotografiilor utilizand functia de vopsire cu ecran tactil.

Cum functioneaza?

- Ecranul reflectorizant functioneaza exact ca o oglinda

- O animatie va ghida utilizatorul

- Ecranul tactil va activa camera

- Numaratoarea inversa incepe

- Camera ascunsa clipeste in spatele oglinzii

- Optiunea de a semna imaginea utilizand functia de vopsire

De ce sa alegeti oglinda magica?

- Mult mai buna decat fotografia traditionala - mai multa distractie si mai mult spatiu

- Imprimari personalizate instantanee pentru toata lumea

- Oglinda cu o lungime maxima se va potrivi la orice eveniment de petrecere!

- Utilizarea nelimitata a oglinzii magice in timpul functionarii

- Oamenii pot alege intre a lua fotografii unice sau mai multe fotografii

- Puteti alege sa semnati fotografia unica inainte de a fi tiparita

- O selectie de elemente de recuzita pentru a fi utilizate in fotografii

- Fiecare imprimare este personalizata pentru ziua dvs. speciala.

Frumoasele oglinzi nu sunt deloc localizate in nici un cadru, dar imaginati-va o nunta cu tematica de poveste, completata cu oglinda magica ornamentata. Efectele sunt fascinante. Pozele pot fi alese in functie de tema. Unul dintre marile avantajei este ca ele nu ocupa mult spatiu. Daca evenimentul dvs. este restrans, dar sunteti in cautarea unei distractii unice, acestea sunt alegeri grozave.

Astfel, firma iVentz este cea care va poate oferi o experienta amuzanta, dar in acelasi timp, unica si memorabila. Ce poate fi mai placut decat niste amintiri atat de frumoase?


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →