De ce să alegi mobilier din lemn masiv pentru amenajarea casei?

Publicat pe 18 Februarie 2021
Te-ai mutat de curând într-o locuință nouă, însă sentimentul de acasă lipsește cu desăvârșire? Uneori, este foarte greu să găsești locul care să îți ofere siguranța și liniștea de care ai atâta nevoie. Mobilierul este unul dintre factorii decisivi pentru a contura o atmosferă familiară și în același timp armonioasă.

Ai tot căutat ceva care să se potrivească gusturilor tale, însă parcă toate piesele sunt standardizate, monotone. Mobila din lemn masiv de la Mavis poate reprezenta alegerea potrivită. Povestea Mavis a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor obiecte de mobilier rafinate, capabile să contureze emoții autentice. Dacă încă nu te-ai convins, iată câteva motive pentru care să alegi lemnul masiv:

1. Culoarea maro nu este singura care poate fi utilizată în realizarea mobilierului. Este o idee înrădăcinată la nivel larg, însă lemnul masiv poate fi personalizat după bunul plac. Datorită unor substanțe specifice, poți alege culoarea care ți se potrivește mai mult de la alb, bej, negru până la roșu sau albastru. Pentru o notă mult mai unicată, ai opțiunea de a alege și mobilier pictat manual.

2. Piața românească dispune de mobilier din lemn masiv de o calitate superioară, iar paleta de opțiuni este una diversificată. Mizează pe originalitatea autohtonă pentru rezultate incredibile.

3. Mobilierul din lemn nu este atât de greu de îngrijit precum ai crede. Într-adevăr, la bază, lemnul este un material destul de pretențios, însă datorită lacurilor poliuretanice, toate problemele pot fi rezolvate. Datorită unor asemenea substanțe, mobilierul nu va putea fi zgâriat, lovit sau pătat cu ușurință.

4. Poate fi utilizat cu succes în conturarea mai multor stiluri de la cel clasic până la unul minimalist. Cu ajutorul unor tehnici și aparaturi speciale, lemnul masiv poate fi integrat cu succes în mai multe tipologii de mobilier. Așadar, dacă încă te gândești ce mobilier pentru dormitor să alegi, lemnul masiv poate fi răspunsul. Detaliile minuțioase sunt redate cu precizie și exactitate ridicate. De asemenea, un asemenea tip de mobilier poate fi utilizat în mai multe locuri. Nu este potrivit numai locuințelor personale, ci se potrivește de minune și restaurantelor, cafenelelor sau bibliotecilor.

La final, casa ta va arăta cu siguranță exact așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna. Mavis îți oferă numeroase variante din care să alegi, așa că vei putea individualiza fiecare încăpere după bunul plac.


DIGITAL KAIZEN SRL

Agentie de marketing digital. Suntem strategi cu suflet creativ.Obsedati de comportamentul consumatorilor tai.Sapam in gramezi de date si vedem tot ceea ce se cauta despre produsele si industria...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!