De ce sa alegi Tigla Clasic Bilka?

Publicat pe 25 Iunie 2018
Acoperisul este un element important pentru orice tip de constructive.Daca esti in cautarea celei mai bune invelitoare pentru acoperisul tau, BDM Roof System recomanda Tigla Clasic Bilka metalica.

De ce este recomandata tigla metalica in general?

In general tigla clasic metalica este recomandata pentru ca are o greutate redusa(pe o suprafata de 200 mp se va pune 1000 kg de tigla metalica in comparative cu cele 10 000 de kg in cazul tiglei clasice) , este rezistenta in timp ( la schimbarile de temperatura si foc) se potriveste oricui tip de acoperis, fie ca este un acoperis cu panta, fie ca este un acoperis drept. Pe piata exista numeroase modele de la diferiti producatori , iar aici intervine intrebarea ” Cum alegem cel mai bun produs ?”. Aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi o tigla metalica sunt: rezistenta materialului, garantia, modelul si culoarea acoperisului.

De ce sa comanzi Tigla Clasic Bilka?

Avantajele acestei tigle metalice Bilka Clasic fata de oricare alta tigla metalica sunt :

Din punct de vedere al rezistentei materialului: este produsa din otel de cea mai buna calitate cu o grosime cuprinsa intre 0.4 mm- 0.6mm . Aceasta tigla metalica datorita imbinarii perfecte a placilor de 20 mm nu apare efectul de capilaritate. Durata de viata a acestui produs este aproximata la 50 – 60 de ani, fiind extreme de rezistenta la variatiile de temperature.

Din punct de vedere al modelului si culorii acoperisului: Tigla Clasic Bilka este disponibila pe site-ul / showroom-ul Bilka din Bucuresti in 25 de nuante atat mate, cat si lucioase. Astfel gama larga de culori iti va permite sa poti asorta culoarea acoperisului cu fatada casei.

Din punct de vedere al garantiei trebuie precizat faptul ca tiglele cu finisaj lucios au o garantie de 10 ani, cele cu finisaj mat 15 ani, iar cele grand mat au o garantie de 30 de ani pentru caracteristicile de culoare si coroziune. Scara de garantie in functie de calitatile disponibile o gasesti aici .

Conform miturilor depre tiglele metalice acestea nu se decoloreaza pentru ca sunt fabricate din table de otel, zincate pe ambele parti si sunt protejate cu poliester. Ca orice alt producator serios Bilka foloseste tehnologie de protective UV impotriva decolorarii. Nu sunt zgomotoase. Doar montajul defectuos este de vina daca auziti ploaia sau pasarile cum merg pe acoperis. In acest caz este important sa consultati un specialist.

Important de precizat este faptul ca produsele Bilka beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania, in maxim 72 de ore de la achitarea avansului. Urmareste site-ul  : https://acoperisuri.info  pentru a beneficia si de alte oferte la Tigla Clasic Bilka.

Unde gasesti gama Bilka?

BDM Roof System este pe piata sistemelor de invelitori de acoperisuri de peste 10 ani, fiind recunoascuti pentru faptul ca ofera acoperisuri sanatoase la cele mai mici preturi. Echipa BDM colaboreaza cu producatorul roman Bilka Steel inca din anul 2009, pentru ca Bilka este singurul producator din Romania care ofera invelitoare cu un randament maxim si care depoziteaza materialul prim conform indicatiilor combinatelor sidelurgice. Daca iti doresti cel mai bun sistem de invelitori de acoperisuri si accesorii pentru acestea aici , BDM Roof System este locul.

Showroom Bilka Bucuresti

 Localizare : Prelungirea Ghencea nr. 95C Bucuresti, sector 6

Numere de telefon: 0756 112 111 / 0735 231 208

Email: office@bdmacoperis.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →