De ce sa apelezi la un antrenor de fitness?!

Publicat pe 1 Decembrie 2019
Antrenor de fitness Satu Mare

Antrenamentul cu un instructor personal de fitness are un avantaj semnificativ. Mulți se întreabă care este rolul unui antrenor personal de fitness, gândindu-se că a merge la sală și a te antrena nu presupune cine știe ce cunoștințe, ca te uiti în jur şi faci ce fac şi alţi la sala de fitness. În realitate lucrurile stau cu totul altfel decât ţi-ai imagina tu. Rolul antrenorului personal de fitness este să te înveţe, asiste și să te îndrume permanent în timpul exercițiilor fizice, astfel încât să îți atingi obiectivul în cel mai scurt timp posibil şi în deplina siguranţa.

Un antrenor de fitness are cunoştinţe teoretice şi practice despre ce ar trebui sa faci într-o sala de fitness, în asa fel încat tu sa poţi vedea schimbarea chiar după primele 2-3 luni în care ai apelat la un antrenor de fitness autorizat.

Asta presupune, ca pentru tine, el să conceapă un program de antrenament personalizat, în funcție de condiția fizică, vârsta, tipul somatic și rezultatele dorite de fiecare client în parte. Un rol important al antrenorului personal de fitness este să îți ofere un program sigur și eficient de

exerciții, adaptat în funcție de nevoile tale.

Să nu ne amăgim, el te va ghida si învata tot ce tine de meseria lui, dar tu trebuie sa fi pregatit să asculţi şi să dai totul pentru a ajunge acolo unde vă doriţi amîndoi.

Cu cât esti mai determinat si disciplinat la sală si în afara ei, rezultatele nu vor întârzia să apară.

De asemenea, acesta îți va măsura progresul și va face modificări, dacă sunt necesare, în programul de exerciții si alimentație, ori de câte ori va fi nevoie. Dacă ai decis că vrei să te apuci serios de sport, dar nu știi de unde să începi, un antrenor personal de fitness poate fi un ajutor de nădejde. Un antrenor bun te va ghida pas cu pas, va avea răbdare cu tine și îți va explica detaliat care este tehnica de antrenament corectă.

Dacă vrei ca rezultatele tale să fie rapide si spectaculoase, nu ezita să apelezi la serviciile unui antrenor personal de fitness mai ales daca ești la început de drum în ceea ce privește fitness-ul. Iar pentru cei ce au ceva experienţă la sala de fitness trebuie să stiţi că antrenorul personal de fitness va corecta greşelile pe care inevitabil toţi le fac, nefiind profesionişti în acest sport şi în plus te va motiva ca tu să ajungi la un nivel superior al condiţiei tale fizice.

Dacă eşti din Satu Mare şi doreşti să faci o schimbare în legatura cu fizicul tău, iţi stau la dispoziţie ca antrenor fitness satu mare direct pe site ori pe whatsapp la 0758386492 Adrian.

Domenii: Lifestyle

Smart Hosting SRL

Oferim servicii web inca din anul 2006 .Web Hosting oferit pe servere ultra-performante IBM,cu procesoare de 2,8Ghz(X5660 24-Core) Iti oferim, gratuit, certificat de securitate SSL, pentru orice...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →