De ce sa cumperi baterii senzor pentru chiuvetele tale? Afla acum principalele motive

Publicat pe 10 Mai 2019
Noile modele de baterii senzor iti vor atrage cu siguranta atentia, deoarece sunt extrem de frumoase, practice si ofera o multime de facilitati in utilizarea eficienta a apei.

Dincolo de acest aspect, modelele de baterii senzor sunt ideale pentru a fi instalate in special in toaletele publice, unde utilizarea robinetului de mai multe persoane poate duce la aparitia microbilor, in special daca igiena nu se face corespunzator.

De ce sa cumperi o baterie senzor?

Zi de zi ne incepem diminetile in graba, avem un program incarcat, asa ca un obiect care sa ne usureze cat de cat rutina este mai mult decat binevenit.

De cele mai multe ori acordam putina atentie micilor lucruri pe care le facem zilnic, care implica de fiecare data un consum inutil de energie si alte resurse.

Astfel, modelele de baterii senzor ne ajuta sa eficientizam mai bine timpul si resursele zilnice, intr-un mod foarte simplu.

Practic, eliminam din rutina apasarea pe robinetul de la baie sau de la dus, deoarece bateriile sunt prevazute cu senzori care atunci cand sesizeaza apropierea unui obiect pornesc automat apa, iar la departarea acestuia o opresc.

De exemplu, in fiecare dimineata ne spalam rapid pe dinti si, de cele mai multe ori, pornim apa de la robinet si o lasam sa curga in tot timpul in care ne periem dintii.

O baterie pe senzori ne va scapa de aceasta grija, prin simplul fapt ca va automatiza pornirea si oprirea apei. In acest mod reusim sa economisim consumul de apa in mod considerabil.

Un al beneficiu adus de noile modele de baterii senzor este acela ca temperatura apei raman constanta tot timpul. Aceste baterii au fost proiectate pentru a mentine temperatura constanta. In plus, modelele foarte performante previn incalzirea apei la temperaturi de peste 38 de grade Celsius, pentru a preveni incidentele si a economisi energia.

Unde pot fi instalate bateriile pe senzori?

Exista modele de baterii pe senzori care pot fi instalate atat la chiuvetele din baie si bucatarie, cat si la cabinele de dus. Cei mai multi dintre cumparatorii de astfel de obiecte sanitare le folosesc pentru chiuvete, insa exista posibiltatea de a avea si dusuri cu baterii pe senzori.

Datorita facilitatilor pe care le aduc, aceste modele de baterii au devenit din ce in ce mai populare si in tara noastra.

O baie moderna, in special daca ne referim la cele din spatiile publice, ar trebui sa aiba astfel de baterii, mai ales datorita igienei pe care o asigura prin simplu fapt ca robinetul nu mai este atins, apa incepand sa curga la simpla apropiere a mainilor de acesta.

Indiferent ca iti doresti o baterie pe senzori pentru casa ta sau pentru un spatiu public, acesta reprezinta cea mai buna alegere din mai multe puncte de vedere. Economisesti consumul de apa si beneficiezi de o experienta mult mai igienica in folosirea robinetului.

Majoritatea celor care folosesc deja astfel de baterii senzor declara ca nu s-ar mai intoarce niciodata la folosirea unei baterii clasice.

Pentru cele mai frumoase si calitative modele de baterii senzor, precum si pentru orice fel de accesoriu dorit pentru baie sau bucatarie, intra pe www.baterii-lux.ro. Gasesti  aici o gama variata de produse de calitate, rezistente in timp si la preturi excelente.

Date de contact:

Telefon: 0721 482 872

Email: office@baterii-lux.ro


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →