De ce sa investesti intr-un aparat de aer conditionat?

Publicat pe 22 Iunie 2018
Cine nu isi doreste iarna cald si apa fierbinte, iar vara racoare? Toti cei care stam la casa sau la bloc vrem temperaturi optime indiferent de sezon si cautam alternative eficiente, deloc scumpe si care sa aduca plus valoare vietii.

Nu doar pe timpul verii, dar si iarna, aparatele de aer conditionat functioneaza neasteptat de bine, sunt silentioase, iar unitatile exterioare nu vibreaza, fiind confectionate din materiale care le dau clasa chiar si celor mai scumpe competitoare ale lor, de la branduri mult mai cunoscute.

Tipuri de aparate de aer conditionat

Exista patru tipuri de aparate de aer conditionat: de perete, de tavan, cele portabile si multi-spliturile. Cele mai utilizate sunt cele montate pe perete. Cele ce se monteaza pe tavan sunt destul de scumpe, deoarece incorporeaza palete pe cele patru laturi, pentru o utilizare mult mai eficienta.

Aparatele de aer conditionat portabile sunt ideale pentru cei ce vor sa isi creeze confortul necesar in orice incapere s-ar afla, iar multi-spliturile sunt alcatuite din mai multe unitati interioare, montate in camere diferite, legate la o singura unitate exterioara.

De cele mai multe ori, asteptam vara sa facem o astfel de investitie, de care nu ne putem bucura prea curand din cauza suprasolicitarii instalatorilor de aer conditionat. Cel mai bine achizitioneaza-ti un aer conditionat in lunile octombrie – aprilie, astfel incat in zilele toride sa te bucuri de racoare.

Desi principalul criteriu dupa care ne ghidam in achizitia unui aer conditionat este pretul, ar trebui sa stii ca cel mai important este numarul de BTU si actiunea aparatului in functie de dimensiunea camerei in care este amplasat. Astfel, pentru locuinte iti recomandam aparate de aer conditionat de 9.000 BTU, iar pentru sufragerii, de 12.000 BTU. 

Pentru randament maxim pe timp canicular, alege aparate de aer conditionat Inverter. Avantajele acestei tehnologii sunt: consumul redus de energie, temperatura optima este atinsa mai repede, nivel redus de zgomot. 

De asemenea, pentru sanatatea ta si a celor din locuinta, nu uita sa inlocuiesti cel putin o data pe an filtrele. In caz contrar, alergenii pot cauza viroze respiratorii, senzatia de ochi uscati si miros neplacut. 

Exista companii, inclusiv detinatoare de magazine online, care ofera chiar montaj gratuit pentru aparatele de aer conditionat comercializate - varianta fair-play, se poate spune, caci nimeni nu cumpara un astfel de produs fara sa aiba nevoie si de montare efectuata de catre specialisti. 

Este bine sa se opteze pentru colaborarea cu un comerciant specializat in vanzarea de aparate de aer conditionat. Pe langa gama foarte larga de modele, un beneficiu important este reprezentat de consultanta: vei primi sfaturi astfel incat sa alegi cel mai potrivit model.

Domenii: Energie

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!