De ce sa investesti intr-un sistem control acces si ce trebuie sa stii pentru ca nimic sa nu iti scape neobservat?

Publicat pe 28 Februarie 2018
Atunci cand te responsabilizezi in privinta sigurantei dedicate afacerii tale si a angajatilor tai, instalarea anumitor echipamente si sisteme de acces performante reprezinta cea mai buna alegere.

 Pentru a beneficia de performanta unui sistem control acces este important sa cunosti toate datele tehnice necesare pentru implementarea, in conditii optime, a acestui tip de echipament de protectie.

In plus, beneficiarii actuali ai unui astfel de sistem de control acces sustin faptul ca avanatajele sunt numeroase:

Asigura controlul asupra modului in care persoanele neautorizate acceseaza cladirea vizata ;

Restrictioneaza accesul angajatilor in anumite locatii specifice ;

Determina cele mai optime conditii pentru eficientizarea sistemelor inteligente din interiorul si exteriorul cladirii.

Progresul tehnologic genereaza rezultate incredibile, iar sistemele actuale de supraveghere si de control acces au evoluat incredibil.

Toate produsele comercializate de compania Helinck indeplinesc standardele specifice de calitate, iar clientii actuali ai companiei recomanda profesionalismul si seriozitatea cu care angajatii lor beneficiaza de sistemele achizitionate.

Evolutia este palpabila, iar un exemplu simplu in aceasta directie este oferit de inlocuirea cheilor clasice de acces cu cartele magnetice si chiar cu posibilitati de identificare a amprentelor.

Compania romaneasca Helinick iti asigura servicii profesionale de specialitate pentru ca tu sa poti determina vulnerabilitatile afacerii tale sau a cladirii din proprietatea ta.

Prin intermediul iginerilor si tehnicienilor angajati in misiunea acestei companii reusesti sa implementezi noi sisteme electronice pentru ca securitatea si siguranta activitatilor desfasurate in domeniul tau de referinta sunt variabile importante.

Sisteme control acces - Echipamente traditionale vs sistemele de supraveghere IP

In prezent exista doua sisteme principale pentru eficientizarea cailor de acces. Primul dintre ele este cel traditional, adica acela in care punctele de control sunt locul din care se accesate toate terminalele.

Celalalt, cel mai modern, este cel IP, acel tip de sistem care conecteaza terminalele la o retea, de regula prin wi-fi.

Evident, cel din urma a castigat teren, mai ales in ultimii ani cand internetul a acaparat toate tehnologiile si a generat noi posibilitati in beneficiul utilizatorilor.

Desi avantajele sistemelor IP sunt evidente, specialistii inca dezbat noi conditii de eficientizare a posibilitatilor generate de astfel de sisteme performante.

Cele mai noi sisteme au renuntat la cardul de acces si au permis autentificarea prin folosirea telefonului mobil sau a unui cod PIN.

Date de contact

Pentru mai multe informatii despre aceste sisteme control acces specialistii companiei Helinick sunt pregatiti sa raspunda la orice provocare.

Pentru a vizualiza solutii inteligente, acceseaza platforma online: http://www.helinick.ro/ 

Serviciile de mentenanta si consiliere ale companiei sunt disponibile si pot fi accesate in mai multe orase din Romania, precum: Iasi, Brasov, Craiova, Galati, Constanta.

Sisteme de securitate, sisteme de sonorizare si adresare publica, de ticketing sau pontaj electronic, pentru tot ceea ce tine de securitate si siguranta, Helinick este locul in care gasesti cele mai performante produse si servicii de profil.

Contacteaza reprezentantii Helinick la urmatoarele date de contact:

Telefon:

021 404 44 44

021 404 44 00

E-mail:

office@helinick.ro

service@helinick.ro

Domenii: Economie

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!