De ce sa participi la cursuri de limbi straine?

Publicat pe 21 Decembrie 2016
O limba straina a devenit o adevarata necesitate in ultimii ani.

Tu ce scuza ai pentru care nu participi la cursuri de limbi straine chiar acum?

De-a lungul timpului am auzit o multime de motive, care mai de care mai ciudate, pentru care omenii aleg sa nu inceapa sa invete o limba straina. Toti ne-am regasit cel putin o data in situatia in care ne-am gasit scuze pentru a nu ne apuca de invatat.

Adevarul este ca nu exista nicio scuza care sa fie plauzibila pentru a nu invata o limba straina. Ceea ce exista de fapt sunt doar motivele pentru care ar trebui sa o faci. Bineinteles, inceputul este mai anevoios, asa ca in orice domeniu, dar stim deja ca nimic nu este imposibil. In Bucuresti, chiar in centrul orasului exista un centru cu adevarat eficient, unde poti lua meditatii la engleza sau la alte limbi straine.

Invatarea uneia sau chiar a mai multor limbi straine a devenit o adevarata necesitate, in vremurile in care totul a trecut de la a fi national la a fi international. Comunicarea este arma cea mai de pret pe care o putem folosi pentru a evita situatii neplacute sau pentru a rezolva probleme.

Iata o lista de motive pentru care este mai mult decat necesar sa demarezi procesul de invatare al uneia sau a mai multor limbi straine cat mai repede posibil: in primul rand, ti se vor deschide noi si noi orizonturi in ceea ce priveste locurile de munca, ceea ce inseamna ca vei avea ocazia nu numai sa castigi mai bine, dar sa faci parte dintr-un colectiv mai interesant si diferit.

Poti lega prietenii si iti poti crea legaturi multinationale, interculturale. Vei cunoaste oameni noi si interesanti cu care este necesar sa comunici pentru a ii intelege corect. De asemenea, iti vei tine creierul activ si “in priza”. Este demonstrat ca invatarea unei alte limbi dezvolta memoria si nu numai.

Deci, ce mai astepti?

Domenii: Afaceri

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →