De ce sa te inscrii la cursurile de limba germana iQWeLT?

Publicat pe 24 August 2018
"Imi place foarte mult sa invat germana. Colegii de aici sunt de treaba si se comporta frumos. Doamna profesoara este bine pregatita mereu si este intelegatoare. Chiar daca germana este grea, aici o intelegem mai bine.", afirma un cursant iQWeLT.

iQWeLT este centrul unde limba germana este prietenoasa si mai usor de invatat. iQWeLT este centrul unde se organizeaza cursuri de germana pentru copii si adolescenti de pana la 16 ani, pentru a le dezvolta cunostintele culturale si lingvintice ale limbii germane. Cursurile de limba germana de la iQWeLT dezvolta capacitatile intelectuale ale copiilor, educa spiritul cultural, deschizand capacitatea de acceptare si intelegere fata de ceilalti oameni.

La cursurile de germana pentru copii, profesorii se concetreaza pe dezvoltarea integrala a cursantilor, prin intermediul metodelor comunicative. Aici interactiunea este constanta, dezvoltand in copii capacitatea de a transmite un mesaj si capacitatea de relationare si socializare. 

iQWeLT este centrul de dezvoltare prin competentele limbii germane, cu obiective concret stabilite.     Aici, profesorii transmit informatiile printr-o maniera placuta si prietenoasa a notiunilor de baza ale limbii germane. Cursantii pun in practica cunostinte dobandite prin intermediul unor scurte dialoguri pe teme specifice, jocuri de rol prin punera in scena a unor povesti, dar si prin jocuri interactive.

Perioada de inscriere la cursurile de germana pentru incepatori pentru anul scolar 2018 - 2019 este 22 august - 7 septembrie. Cursantii vor fi impartiti pe grupe, in functie de varsta. Fie ca sunt prescolari, scolari, la gimnaziu sau la liceu, copiii vor avea parte de un mediu de invatare stimulant, intr-o maniera profesionala, placuta si relaxanta. Alaturi de profesori cu pregatire in domeniu, copiii vor avea parte de oportunitati in viitoarea cariera, largirea perspectivelor, dezvoltarea gandirii, deschiderea multiculturala, oportunitati de studiu in afara granitelor si usurinta in comunicare.

iQWeLT reprezinta un avantaj pentru copilul tau, pentru ca este o scoala specializata pentru limba germana, o perla a limbilor europene, extrem de cautata si apreciata.

Domenii: Educatie

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →