De ce sa te plimbi cu balonul cu aer cald?

Publicat pe 29 Iunie 2020
Este aproape imposibil sa imaginezi Bagan fara baloane cu aer cald, care umbreste frumos orizontul istoric. Baloanele lui Bagan au devenit un simbol iconic al regiunii si au transportat multi calatori in aventuri in continua crestere. Iata cum sa experimentati o priveliste de neuitat la Bagan, Myanmar.

Sezonul balonului din Bagan se desfasoara de la inceputul lunii octombrie pana la mijlocul lunii aprilie. Rasaritul soarelui este atunci cand sunt oferite cele mai multe calatorii, intrucat temperaturile mai reci ale diminetii permit baloanelor sa pluteasca mai aproape de zonele antice pentru o privire mai detaliata. De asemenea, Daybreak tinde sa aduca mai multe straturi dramatice de ceata, acoperind visator peisajul pentru o sedinta foto perfecta.

Balon cu aer cald in Myanmar

Poate cel mai consacrat furnizor de baloane Bagan este Balloons over Bagan. Ceea ce a inceput ca un balon cu aer cald si un echipaj mic in urma cu aproape 20 de ani a devenit o flota cu 12 baloane si peste 100 de membri ai echipajului, cu majoritate locala, cu experienta.

Balloons Over Bagan are doua optiuni de zbor cu baloane - clasic sau premium. Pachetul clasic costa 340 USD de persoana. Pasagerii sunt ridicati, apoi tratati la un mic pre-zbor in timp ce baloanele se umplu. Cosurile clasice de balon se potrivesc pana la aproximativ 10 persoane.

Pentru o calatorie mai intima, in zbor, alegerea premium (450 USD de persoana) are cosuri mai mici care se potrivesc cel mult cu opt calatori, cu compartimente separate pentru cupluri. De asemenea, include un tur interactiv si un mic dejun continental dupa aceea cu tot atat de multe beneficii, sau chiar mult mai multe decat zborul cu balonul clasic.

Balon oriental

Ballooning-ul oriental este mai nou in scena balonului cu aer cald din Myanmar. Dar, pentru ca nu a mai existat decat din 2013, a devenit deja o alta mare operatiune de balonare. Ballooning-ul oriental face reclama la multe dintre aceleasi servicii suplimentare ca Balloons over Bagan. Marimile cosului variaza de la patru persoane pana la capacitatea de a tine 12 pasageri. Pretul este de 399 USD de persoana.

Toate plimbarile cu balonul cu aer cald dureaza aproximativ 45 de minute. Rezervati cu mult timp in avans, deoarece spatiile se completeaza rapid - in special in perioada turistica maxima. Preturile tind sa fie mai mari de la mijlocul lunii decembrie pana la mijlocul lunii ianuarie. Intrebati in timp ce faceti rezervarea, intrucat adesea preturile variaza. Pentru a va putea bucura de o experienta absolut fascinanta si mai mult decat atat o experienta de-a dreptul incredibila, este ideal sa faceti rezervarile din timp, pentru a fi siguri ca veti prinde perioada pe care dumneavoastra o doriti, la un pret atractiv si in mai multe destinatii.

Domenii: Lifestyle

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!