De ce sunt canapelele foarte importante în decorul casei

Publicat pe 11 Mai 2021
Canapelele reprezintă în multe locuințe punctul central pentru odihnă și relaxare, discuții în familie sau distracții de week-end.

Canapelele sunt importante în decorul casei pentru că:

  •  sunt piesele centrale ale camerei în care se află

Prin dimensiuni, canapelele domină vizual aspectul oricărei încăperi. Ele reprezintă piesele centrale în jurul cărora sunt amplasate toate celelalte piese de mobilier. Canapelele influențează decorul și atmosfera camerelor, fiecare element trebuind să fie în armonie cu stilul, culorile și materialele din care sunt confecționate acestea. Impresia unei camere primitoare este adeseori creată de această armonie. Despre canapele se spune și că “exprimă” lucruri despre personalitatea celor care le dețin. O canapea albă, modernă și elegantă, de exemplu, poate indica o personalitate care apreciază lucrurile simple.

  • reprezintă un colț de relaxare

Pentru că sunt foarte confortabile, canapelele sunt locul preferat pentru odihnă și relaxare după o zi obositoare la birou, pentru a citi o carte captivantă sau pentru un joc la Playstation cu copiii.

Relaxarea după o masă savuroasă este și ea importantă și canapelele de la cel mai mare magazin de mobilă din Maramureș sunt perfecte pentru siesta de week-end sau pentru lenevit și “încărcarea bateriilor”.

  •  sunt foarte utile, inclusiv pentru copii

Copiii preșcolari se împacă foarte bine cu canapelele, aceste piese de mobilier dând prilejul mamelor să se joace cu cei mici.

Pentru copiii mai mari, canapelele pot fi colțul perfect pentru lectură și pot, de asemenea, să le găzduiască peste noapte prietenii veniți la o “petrecere în pijamale”. Canapelele pot fi folosite alături de o masă de laptop sau de una de cafea pentru a transforma camera în birou, lucrul de acasă realizându-se astfel într-un spațiu familiar și confortabil.

  • pot găzdui, peste noapte, musafiri

Atunci când nu există un dormitor pentru musafiri sau când numărul musafirilor depășește numărul de paturi disponibile într-o locuință, canapelele sunt soluția perfectă pentru a găzdui invitații rămași peste noapte.

Pernele canapelelor pot fi așezate astfel încât alături de un fotoliu sau de câteva scaune să măreasca dimensiunile spațiului de dormit și să transforme dormitul într-o experiență plăcută pentru musafiri.

  •  pot fi amplasate și în alte camere, nu doar în living room

Un dormitor secundar nu dispune întotdeauna de spațiu suficient pentru amplasarea unui pat încăpător. O canapea este însă soluția pentru a crea un spațiu suplimentar pentru relaxare și odihnă, atât pentru membrii familiei, cât și pentru musafiri. Când sunt amplasate în dormitoarele copiilor, canapelele compacte oferă spațiu pe care copiii îl pot folosi pentru joacă sau pentru depozitarea cutiilor cu jucării.

Canapelele modulare disponibile la Silvarom, companie specializată în vânzarea de mobilă și mobilier în Baia Mare, pot schimba modul în care este organizat spațiul într-o încăpere. Prin mutarea elementelor care le compun, canapelele sunt potrivite pentru un joc de familie în week-end, pentru un “movie night” alături de prieteni sau pentru învățarea online pe timp de pandemie. În locuințele prevăzute cu o cameră de studiu, confortul oferit de canapele ajută copiii să se concentreze mai bine pe învățare, să se simtă în largul lor și astfel să asimileze mai bine informațiile parcurse.

În ultimii ani, canapelele au început să fie amplasate și în bucătarii, și asta pentru că bucătăria a devenit un spațiu destinat nu doar pregătirii și servirii mesei, ci și unul de socializare cu prietenii sau potrivit pentru discuțiile în familie, mai ales în week-end. Având în vedere că bucătăria este un spațiu în care suprafețele se murdăresc mai des decât în alte încăperi, sunt recomandate canapelele cu perne cu două fețe sau cele cu huse de protecție, lavabile. O vizită la show-room-ul cu cea mai variată gamă de canapele din Baia Mare te asigură că vei alege modelul care îți va oferi confortul pe care ți-l dorești.


Harpoon Marketing SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!