De la constructia unor gratare de gradina la gatit

Publicat pe 6 Iunie 2016
Focul atrage si provoaca spaima inca din cele mai vechi timpuri, insa daca adaugam siguranta si un design modern, obtinem un focar semineu elegant, sigur care sa confere spectacol vizual, caldura si frumusete oricarui spatiu. Suntem Seminee Mol si suntem aici pentru a oferi tuturor produse si echipamente de calitate, dar si cu un aspect unic prin linia de focare semineu, (pe combustibil solid sau gazos) dar si prin gama de accesorii si elemente auxiliare.

Un focar seminee este practic un spatiu special construit pentru a permite arderea combustibilului in conditii optime de eficienta si siguranta. In general, un focar semineu este realizat din otel, fonta sau alte materiale rezistente din punct de vedere termic si constructiv. Acesta este practic inima unui semineu, in jurul focarului putand fi ridicata structura de inglobare sau decorativa.

Modelele de focar seminee pe care le gasiti la noi sunt foarte variate, insa au in comun aspectul modern oferit de peretele sau peretii din sticla ce permit atat vizualizarea flacarilor dar si accesul in camera de ardere pentru alimentare sau intretinere. Trebuie sa spunem ca pentru a avea un semineu complet veti avea nevoie pe langa un focar semineu si de un cos pentru evacuarea gazelor de ardere.

Inglobarea unei structuri de tip focar seminee in interiorul unui living sau a unui spatiu este foarte usoara si, in functie de model se poate face in diferite moduri. Cel mai uzual mod este cel de inglobare intr-un perete fals sau de compartimentare. Evident, pentru cei ce stau la casa, un focar semineu poate fi inglobat intr-unul din peretii portanti, insa respectand proiectul de constructie si calculele de rezistenta.

Inglobarea unor focare semineu in perete

Insa, trecand de la variata cea mai uzuala de inglobare a unor focare seminee la conceptele moderne si inedite, veti gasi la noi si modele de focare ce pot sunt dotate cu doi pereti din sticla. Astfel, veti putea admira focul atat din living, cat si din camera alaturata. Un astfel de focar semineu necesita o mai mare atentie atunci cand este instalat deoarece proiectul imobilului trebuie sa contina un spatiu suficient de incapator pentru a putea ingloba focarul dar si sistemul de evacuare a gazelor de ardere. In general, latimea majoritatii modelelor de focar seminee permite fara probleme si instalarea sistemului de evacuare si a cosului de fum. Insa, pentru a asigura un bun grad de siguranta si eficienta a evacuarii, este bine sa apelati la serviciile unuia dintre profesionistii nostri in instalare seminee.

Asa cum spuneam si mai devreme, instalarea unui focar semineu nu este doar un simplu moft ci si o modalitate foarte eficienta de a incalzi spatiul din camera. In functie de dimensiuni dar si de tipul de combustibil, un semineu poate incalzi fara probleme chiar is un loby de hotel sau un living mai generos.

Pentru a alege din multiplele modele de focare semineu va invitam pe siteul nostru seminee-mol.ro locul de unde puteti consulta toate informatiile despre produsele noastre dar si de unde puteti solicita fie lamuriri aditionale dar si o oferta personalizata. Va asteptam cu drag si cu oferte perfecte pentru oricine si orice proiect.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!