De la hrana caini uscata, la cea umeda

Publicat pe 9 August 2016
Ce poate fi mai amuzant decat doi ochi care se uita fix in sufletul tau si o codita care basculeaza necontenit ca un metronom setat pe un tempo foarte alert? Sunt prea putine lucruri care se pot compara cu asta, insa intr-adevar, fericirea unui caine se masoara in tempo-ul cozii. Evident, oricine are un astfel de animal de companie isi doreste sa ii ofere grija, iubire si mai ales tot ceea ce are nevoie, iar echipa din spatele site-ului Petshopexpres.ro stie acest lucru si tocmai din acest motiv vine sa ofere hrana caini de cea mai buna calitate indiferent ca vorbim despre cea uscata, umeda sau speciala.

Oferiti numai hrana caini

Ei bine, noi am dezbatut recent motivele pentru care recomandam hrana speciala pentru caini in detrimentrul mancarii gatite, insa recapituland in mod sumar, ceapa si usturoiul, precum si condimentele nu au ce cauta in dieta unui caine, de asemenea, mancarurile gatite intens, in baie de ulei, cuptor, etc. nu sunt indicate de asemenea. Animalelor de companie care au probleme cu sistemul digestiv (si nu numai) nu este bine sa le dati oase de pui deoarece acestea se rup in bucati ascutite. Si pentru ca unele domnisoare prefera sa isi mai rasfete cainii cu bucati de ciocolota... aici avem un mare nu deoarece ciocolota, deci orice produs ce contine cacao, pot avea efect toxic mediu spre agresiv la caini.

Bun, revenind la hrana caini uscata sau umeda, diferentele dintre cele doua tipuri stau in primul rand in textura pe care mancarea o are. Hrana pentru caini, in general, contine tot ce ii trebuie unui caine indiferent daca vorbim despre un pui aflat in primele saptamani din viata, sau de un caine matur care are nevoie de ingrijiri speciale. Tinand cont de asta, putem spune oarecum despre hrana umeda ca este oarecum pentru puii care pot totusi consuma hrana de acest gen, dar exista si hrana caini umeda pentru adulti, si credeti-ne, este un real rasfat pentru ei.

Cele doua tipuri de hrana caini

Hrana uscata este una generala, aceasta fiind paote cel mai uzual mod de a le hrani pe micile si marile necuvantatoare. Evident, exista o diversitate uriasa de tipuri de bobite, cu diferite tipuri de carnita, minerale, vitamine si alte extrase naturale esentiale pentru corpul cainelui. Insa, oricat de benefica ar fi hrana uscata este cel mai bine sa alternati tipurile de hrana, uscata, umeda si din cand in cand, puteti sa-l mai rasfatati cu stix canin sau altele.

Hrana umeda are marele avantaj ca ofera si o buna hidratare a organismului, asa ca noi recomandam sa oferiti mai des (nu neaparat tot timpul) hrana caini umeda pe timpul verii. Oricum, trebuie sa spunem ca aceasta mancare este preferata tuturor catelusilor, mici, mari, uriasi, de ce nu. Asta si pentru ca are un bogat continut de carne (de pasare, vita, combinata,etc.) oferind totodata si un urias aport de vitamine,saruri si fibre.

Asadar, pentru toti cei care isi doresc un caine a carui fericire si bucurie se masoara intr-un tempo al cozii uluitor, www.petshopexpres.ro va recomanda sa ii oferiti cea mai buna hrana caini, pentru ca numai astfel, cainele va creste mare, fericit si... jucaus.

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →