DE LA JURIST LA WELLNESS CONSULTANT ŞI PROMOTOR AL SĂNĂTĂŢII PRIN LUMINA PROPRIULUI CORP

Publicat pe 20 Martie 2023
În 3 săptămâni a devenit manager, iar în 6 luni, director - interviu cu dna Alina Necula, Director Life Wave.

De profesie consultant juridic, cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul juridic, atât în sectorul public cât şi privat, Alina Necula și-a desfășurat în ultimii 12 ani activitatea ca și consilier parlamentar într-o instituţie publică centrală, unde a fost onorată să fie cooptată de mai multe ori, în calitate de specialist în legislaţie electorală, la organizarea proceselor electorale din cadrul alegerilor atât în România, cât şi în diaspora.

Poți crea o afacere din pasiunea pentru sănătate?

 În 3 săptămâni a devenit Manager, iar în 6 luni, Director

Alina a absolvit Facultatea de Drept, specializarea Știinte Juridice și un program de masterat în specialitatea Sănătate Publică şi Management Sanitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”.

Este de profesie consultant juridic, activează de 25 de ani, atât în cadrul instituțiilor publice cât și în mediul privat, în ultimii 12 ani fiind consilier parlamentar.

În timp ce Alina era studentă a Facultății de Drept, viitorul ei era împărțit între avocatură și consiliere juridică.

Cu toate astea, atât oportunitatea de angajare ca și consilier juridic, în cadrul unei instituţii publice cât și penuria în ceea ce priveşte această profesie, au împins dezvoltarea acesteia pe segmentul juridic.

După o perioadă grea de pregătire și formare ca expert în domeniu, Alina a luat hotărârea de a-și deschide propriul cabinet de consultanță juridică, cabinet care a funcţionat timp de 11 ani şi care i-a adus multe satisfacţii, atât profesionale cât şi financiare.

De-a lungul anilor, Alina a avut numeroase realizări, fiind cooptată de mai multe ori, în calitate de specialist în legislaţie electorală, la organizarea proceselor electorale din cadrul alegerilor atât în România, cât şi în diaspora, pe când lucra ca și consilier parlamentar într-o instituţie publică centrală.

Deși cariera ei de consilier juridic nu s-a încheiat încă, din dorința de a avea mai multă libertate și independență financiară, a îmbrățișat o nouă modalitate de a-și realiza visul - Multilevel Marketing.

Cu toate că, acum un an, acest domeniu era complet necunoscut pentru Alina, cercetarea și experimentarea MLM-ului, au convins-o să înceapă propriul business de acest tip.

Ce înseamnă afacerea LifeWave- punct de vedere Alina Necula, Director LifeWave

În 2020, Europa a reprezentat 16% din vânzările globale de Multilevel Marketing, cu vânzări cu amănuntul estimate la 28,5 miliarde de dolari.

Pe lângă valoarea acestui segment, numărul de distribuitori din acest sistem din Europa a fost estimat la aproximativ 5,8 milioane în 2020, iar printre cele mai populare categorii de produse din industria de tip Multilevel Marketing europeană sunt produsele cosmetice, de wellness și cele pentru uz casnic.

“Afacerile de tip MLM pot porni cu o investiţie minimă, cu un program flexibil şi cu pregătirea de dezvoltare personală/business oferită gratuit de către companie prin intermediul mentorilor.

Şi lucrul care mi se pare, de departe, cel mai avantajos este faptul că, dezvoltând echipă, poţi avea venituri pasive pe termen lung. Succesul nostru într-o afacere de tip Multilevel Marketing, depinde astăzi, în mare parte de ambiţie, de un laptop şi o conexiune bună la internet.” a spus Alina.

Domeniul sănătății a fost întotdeauna atractiv pentru Alina, pe lângă acest aspect antreprenoarea a întâmpinat și probleme de sănătate. Astfel încercând mai multe terapii naturale, non-invazive, a decoperit un produs salvator - Plasturii Fototerapeutici.

La scurt timp după folosire, Alina, a scăpat de probleme, iar starea ei generală era vizibil mai bună. Antreprenoarea a împărtășit experiența cu apropiații, pentru că rezultatul era neașteptat de bun și își dorea să împartă starea de bine și cu ceilalți.

“Am ajuns să cunosc şi produsul acestei companii, testându-l pentru a ieşi din nişte situaţii extrem de neplăcute şi recunosc că am fost cucerită din prima clipă atât de produs cât şi de tehnologia unică.”

Odată cu experiența personală, a descoperit nu numai beneficiile produselor ci şi oportunitatea afacerii LifeWave. Astfel fără să își dea seama, a început să dezvolte o rețea de oameni în jurul ei, interesați de produsul miraculos, câștigând comisioane din acest sistem de compensare foarte bun. În 3 săptămâni a devenit manager, iar în 6 luni, director.

O companie inovatoare premiată internațional LifeWave ajunsă în România

Produsul LifeWave nu are concurenţă pe piaţă în momentul actual, având la bază o tehnologie inovativă, ce acţionează prin fototerapie, folosind lumina emisă de propriul corp.

Produsul are 20 de ani de cercetare, peste 120 de studii clinice, se bucură de recunoaştere internaţională; mai mult decât atât, este folosit în peste 100 de ţări din toată lumea, a fost multiplu premiat, patentat, este 100% natural, non-invaziv.

Este un produs acreditat de World Anti-doping Agency și poate fi folosit cu încredere de sportivi, ceea ce îi conferă unicitate.

“Acesta este genul de produs care nu promite, ci te convinge pe loc, încă de la prima folosire.” a spus Alina.

Obiectivele dnei Alina Necula, Director LifeWave?

Perspectivele de viitor ale Alinei vizează promovarea acestui produs unic și al beneficiilor sale pentru a ajuta cât mai mulți oameni.

Antreprenoarea dorește să își construiască o echipă mare în România și să ajute la disocierea MLM-ului de preconcepții precum că este “rău, păgubos şi dezvoltat doar de oameni de condiţie joasă” prin puterea exemplului personal şi al echipei sale de profesioniști.

Iar de departe unul dintre obiectivele importante ale Alinei este libertatea financiară pentru a petrece mai mult timp alături de familie.

Domenii: Afaceri

Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!