De la teambuilding la wellbeing pentru angajați

Publicat pe 8 Iunie 2017
Vision Consulting activeaza din 2004 pe aceasta piata a serviciilor dedicate imbunatatirii performatei in randul angajatilor

La inceputul anilor 2000 a inceput “moda” programelor de teambuilding si training, iar de prin 2015, au prins elan programele de wellbeing. Totusi, “moda” s-a transformat in ceva permanent in randul companiilor de success, pentru ca toate aceste investitii in dezvoltarea si motivarea angajatilor au dat rezultate. Vision Consulting activeaza din 2004 pe aceasta piata a serviciilor dedicate imbunatatirii performatei in randul angajatilor.

Am trait fiecare evolutie si modificare a cerintelor din partea companiilor si am raspuns promt la noile nevoi ale angajatilor. O parte din ei nu mai sunt dispusi sa mearga la cursuri de 2-3 zile sau in programe de teambuilding care se desfasoara un weekend intreg, departe de casa. Asa ca noi, echipa Vision Consulting am creat programele de wellbeing care ofera relaxare, motivare si abilitati noi in doar 2-3 ore, direct la birou.

Aceste programe de wellbeing nu sunt menite sa inlocuiasca un teambuilding adevarat sau cursurile de perfectionare si dezvoltarea de abilitati esentiale precum comunicarea eficienta, leadership sau vanzari si negociere. Ele au rolul de a motiva angajatii, de a-i destresa si de a-i stimula sa investeasca mai mult in dezvoltarea si bunastarea lor. Caci un om fericit este un angajat implicat si productiv!

Credem ca oamenii sanatosi pot lucra mai bine, sunt fericiti, se ajuta intre ei si sunt mai eficienti. Angajatii cu probleme de sanatate sunt in general lenti, se simt foarte obositi si sunt nefericiti… ca si cum locul de munca este un simptom al modului lor de viata.

Companiile care sunt atente la starea generala a angajatilor, vor sa ii retina in organizatii si sa evite ca acestia sa ajunga in burnout iau in serios investiile in programele de wellbeing .

Vision Consulting este creator si organizator de programe destinate motivarii si dezvoltarii echipelor. De 13 ani organizeaza cele mai grozave experiente de teambuilding si transforma in realitate potentialul fiecarui angajat prin programele de training personalizate.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →