De mărțișor fă-i casei tale CADOU un PANOU!

Publicat pe 10 Martie 2022
Primăvara își face simțită prezența tot mai mult, iar zilele însorite încep să zâmbească de după colțul casei. Șiii, pentru că vrem să profităm la maxim de razele soarelui, ne-am gândit la cel mai folositor și unic mărțișor pentru locuința ta -panourile solare-.

În fiecare zi aflăm vești despre scumpirea energiei electrice, și este cu siguranță, momentul ca fiecare dintre noi să caute alternative viabile, de lungă durată și, care să nu presupună investiții lunare pentru ca energia casei tale să fie la cote maxime.

De ce panourile solare?

Încă de mici copii, generația acestui secol a fost îndrumată să îngrijească natura, să protejeze mediul înconjurător, atât pentru prezentul în care trăim, cât și pentru viitorul generațiilor următoare. Este necesar să știi că energia solară se bazează în întregime pe stocarea de resurse direct de la soare, pe care ulterior, panourile solare le transformă în electricitate. Prin urmare, în tot acest proces nu sunt eliminate emisii de carbon sau alte gaze care poluează. Astfel, deși nu pare real, cu o singură casă pe care sunt montate panouri solare, se poate reduce amprenta de carbon a acesteia cu 80% pe an.

Regula spune că mărțișorul nu poate aduce cheltuieli în plus, motiv pentru care nici panourile solare nu aduc costuri suplimentare, în afara investiției inițiale. Pentru că se produce de la sine, prin intermediul resurselor nelimitate ale soarelui, nu va fi nevoie să achiți o factură lunară, și totuși să ai zilnic o casă plină de energie!

Întreținerea acestui mărțișor inedit este mai ușoară decât îți imaginezi. Panourile solare au o viață îndelungată și nu necesită o îngrijire complicată. Acestea au o durată de viață de peste 20 de ani și, în cazul în care te muți, poate fi transportate și montate fără probleme pe un alt acoperiș. În plus în cazul în care o componentă se avariază, poate fi oricând înlocuită cu ușurință de o echipă tehnică.

Veștile bune nu se opresc aici. Poți deveni oricând independent din punct de vedere energetic, pentru că tot surplusul de energie pe care îl produci vara, acum îl poți stoca și refolosi pe timp de iarnă! Astfel, deși costul energiei electrice se mărește de la an la an, tu poți oricând să renunți la contractul cu furnizorul tău și să ai o locuință independentă și inteligentă.

Carpat Energy este casa mărțișoarelor perfecte pentru casa ta. O echipă de profesioniști te așteaptă, vino și alege ceea ce ți se potrivește!

Domenii: Energie, Investitii

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!