De unde iți comanzi produse pentru culturi agricole sănătoase

Publicat pe 5 Iunie 2020
AgriPlant.ro - a lansat un magazin online de comercializare a poduselor pentru culturile tale agricole.

Cu o experiența de peste 20 de ani in domeniul vânzarii de semințe, produse pentru protecția plantelor și îngrasaminte Agriplant.ro a lansat o platforma online de comercializare a culturilor agricole - Erbicide, Fungicide, Insecticide, Acaricide, Fertilizanti foliari, Ingrasaminte, Adjuvanti Igiena Publica, Seminte

Ne adresăm atât fermierilor cu plantații mari cât și persoanelor particulare care practică agricultura la nivel de mica afacere sau hobby.

Produsele noastre nu fac niciun rabat de la calitate și provin de la partenerii noștri, mari companii din domeniu, care ne furnizeaza produse originale și certificate.

Deși suntem o firma relativ tanara pe piața de profil AgriPlant.ro, avem o experiență vastă în domeniul agricol și astfel suntem în masură să vă oferim consultanță de specialitate si să vă punem la dispoziție toata gama de produse necesare unei producții bogate si sănătoase.

Totodata pe langa produsele pentru agricultura - Comercializam Erbicide , Fungicide, Insecticide, Acaricide, Fertilizanti foliari, Ingrasaminte, Adjuvanti, Seminte comercializam si produse pentru sanatate publica si aici vorbim de combaterea rozatoarelor si a gandacilor din casele si gospodariile dumneavoastra.

Majoritatea clienților noștri sunt clienți de-ai casei, cu care colaborăm de ani buni și cu care ne consultăm la fiecare început de an. Stabilim tehnologii de tratamente. De-a lungul timpului, acestea suportă modificări, în funcție de condițiile climatice ale anului, presiunea de boli și dăunători.

Avem și clienți care ne vizitează în urma recomandărilor. Vin pentru prima dată și spun că site-ul nostru online a fost recomandat de anumite cunoștințe sau persoane. Sunt și foarte puțini clienți care vin hotărâți să achiziționeze un anumit produs, pe care îl cunosc relativ, dar tot ne consultă și își iau informațiile necesare pentru a-și completa bagajul de cunoștințe privind aceste produse.

Clinetul vine având o problemă, pe care unii o identifică, sau pe care noi o identificăm și căutăm soluții împreună cu ei. Ei aleg soluțiile potrivite lor, noi le recomandăm anumite variante. Alegerea produselor se face pe măsura capacității lor de producție sau puterii financiare. Micii sau marii producători cu care noi avem legături au suprafete diverse de lucrat si noi suntem intotdeauna ladispozitia lor, pentru a alege cele mai bune solutii la problemele lor.

Daca și dumneavoastra sunteși în căutatea soluțiilor optime pentru culutra pe care o aveți, vă recomandăm sa apelați cu încredere la noi.

Experiența vastă pe care o avem în acest domeniu ne recomandă.

Experții nostri vă stau la dispoziție la numerele de telefon 0763-693.271 - 0748-132.173 ori pe pagina noastra agriplant.ro


Smart Hosting SRL

Oferim servicii web inca din anul 2006 .Web Hosting oferit pe servere ultra-performante IBM,cu procesoare de 2,8Ghz(X5660 24-Core) Iti oferim, gratuit, certificat de securitate SSL, pentru orice...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!