De unde iti poti achizitiona un calculator second hand?

Publicat pe 28 Aprilie 2021
Magazinul online IT-SH.ro comercializează calculatoare cu licenţă, acestea fiind echipate cu Windows 10 Home. Un astfel de calculator poate fi achiziţionat de pe site cu puţin peste 300 lei.

Având în vedere importanţa conţinutului de pe un site şi că munca unui content writer bun se plăteşte bine, mulţi îşi doresc să practice un astfel de job, cu atât mai mult că se poate lucra şi remote. În mod similar oricărei profesii, există instrumente special concepute pentru a ajuta scriitorii web în exercitarea profesiei lor și IT SH vorbește despre acestea.

În linii mari, scriitorilor de conţinut le sunt necesare dispozitivele  de pe care scriu – laptopuri, calculatoare, monitoare , software-urile potrivite, conexiune la Internet, un caiet şi un pix şi, foarte important, creativitate şi capacitatea de a reda idei care să convingă publicul.

Investiţia iniţială a unui scriitor de conţinut nu este mare, motiv pentru care pare o idee bună de job, chiar şi pe cont propriu. În ceea ce priveşte instrumentele de scris, se pot alege monitoare si calculatoare second hand.

IT SH oferă calculatoare second hand cu licenţă

În ceea ce priveşte software-ul, există varianta gratuită – Open Office, care poate fi luată în calcul iniţial. Desigur, word-ul este o variantă mai bună, în ideea în care  majoritatea clienților lucrează cu acesta şi compatibilitatea va fi cu mult mai bună la livrarea conținutului. În plus,  numărul de cuvinte al conținutului este mai ușor vizibil în Word, ceea ce este important, deoarece un writer lucrează adesea un anumit număr de cuvinte.

Magazinul online IT-SH.ro comercializează calculatoare cu licenţă, acestea fiind echipate cu Windows 10 Home. Un astfel de calculator poate fi achiziţionat de pe site cu puţin peste 300 lei.

Pentru un writer sunt esenţiale un computer, un monitor bun și o tastatură

Investițiile în echipamente bune sunt esențiale pentru scriitorii profesioniști. Deși este posibil să scrie un articol cu un smartphone sau o tabletă, cel mai bun pentru scrierea de texte rămane un computer cu tastatură. Ecranul cu mult mai mare decât al unui smartphone permite vizualizarea optimă a conținutului scris. Pentru un confort vizual bun, dimensiunea acestuia trebuie să fie de cel puțin 13 inch. Din magazinul IT SH se pot achiziţiona monitoare second hand de 17-42 inch, cu preţuri începând de la 100 de lei.

Un monitor mai mare îi va permite writerului să lucreze mult mai eficient, putându-se crea două zone de lucru separate, fiecare dintre acestea fiind clar vizibilă. Un filtru anti lumină albastră este, de asemenea, util.

În mod cert, echipamentul editorului web nomad este laptopul, dar un calculator rămâne o variantă de lucru pentru un content writer care doreste sa lucreze de acasa sau de la birou.

Domenii: IT

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!