De unde închiriezi echipamente şi utilaje de construcţii? Aici găseşti răspunsul!

Publicat pe 15 August 2021
Piaţa construcţiilor este tot mai mult ocupată de profesioniști care închiriază echipamentele pentru lucrări publice, demolări, relocări, construcții, transporturi, lucrări de terasament şi multe alte activităţi.

Ideea este de succes, în condiţiile în care nu toţi constructorii investesc în propriile utilaje, acestea fiind deosebit de scumpe. Prin urmare, dacă achiziționarea tuturor echipamentelor şi utilajelor pentru executarea fiecărei lucrări reprezentând o investiție uriașă, nu este nimic anormal în faptul că serviciile de închirieri utilaje de construcţii au câştigat teren pe piaţa de profil, fiind foarte solicitate.

Firmele de construcţii mai mici, de exemplu, pot să primească anumite lucrări, pentru care să le fie necesare diverse echipamente şi utilaje de lucru pe care nu le deţin. În astfel de cazuri, respingerea cererii de ofertă nu este o soluţie. Opţiunea viabilă şi profitabilă constă în închirierea echipamentelor şi utilajelor necesare pentru lucrare.

Avantajele închirierii echipamentelor şi utilajelor pentru construcţii

Unul dintre cele mai importante avantaje în ceea ce privește închirierea constă în faptul că întreținerea intră în responsabilitatea firmei care le inchiriază. Acesta din urmă asigură și manipularea echipamentelor sale. Practic, cei care închiriază echipamente şi utilaje nu cheltuiesc nimic pentru întreținerea acestora.

Un alt avantaj considerabil care însoţeşte un astfel de serviciu constă în economisirea timpului. Neavând sarcina de a se preocupa de intervenţii pentru întreţinerea echipamentelor închiriate în timpul executării lucrării, constructorii economisesc timp. Prin urmare, compania care execută lucrările va trebui să se concentreze doar asupra muncii sale.

Diversificarea activităţilor prin închiriere

Prin faptul că apelează la servicii de închiriere, companiile de construcţii nu vor mai pierde contracte importante, din cauza faptului că le lipseşte echipamentul necesar. Prin închirierea de echipamente pe perioade scurte sau mai lungi, vor beneficia de câștiguri care se pot reinvesti pentru a se extinde gama de servicii și pentru a varia activitatea.

Practic, în loc să cumpere echipament specializat, închirierea permite accesul la acestea la un cost redus. În plus, prin închiriere, firma de construcţii nu trebuie să mai utilizeze instrumente standard pentru lucrări care necesită echipamente sau utilaje mai specifice. Cei care caută nacele de închiriat, de exemplu, vor putea să-l inchirieze cu usurinta de la compania AD Utilaj.

Prin ce se remarca serviciile de închiriere utilaje de la AD Utilaj?

În primul rând, AD Utilaj Logistic este o companie dedicată echipamentelor grele, de la care se poate închiria o gamă variată de utilaje de construcţii. Utilajele sunt manevrate de muncitori calificaţi şi autorizaţi ISCIR, cu experienţă relevantă. Compania poate să închirieze în întreaga ţară platforme/nacele autoridicatoare, manitou/telehandler MT1840 / MRT 2150, macarale de tonaje diverse, role transportoare sau generatoare.

Pe site-ul companiei AdUtilaj.ro se găsesc mai multe informaţii și numerele de telefon la care se poate apela pentru a afla mai multe detalii in legătură cu utilajul pe care doriti să-l inchiriaţi.

Domenii: Constructii

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!