De unde poti alege o tigla metalica acoperis potrivita caminului tau?

Publicat pe 20 Aprilie 2018
Un acoperis rezistent si armonios din punct de vedere vizual nu doar ca reuseste sa completeze designul unei case, ci protejeaza atat constructia, cat mai ales, locuitorii ei.

Fie ca este vorba de o locuinta recent construita, sau una mai veche, acoperisul ofera un aspect modern menit sa reliefeze cladirea si o puna in valoare, mai ales daca se foloseste tigla metalica acoperis de cea mai buna calitate si montata de specialisti in domeniu.

BDM Roof System - Solutii ideale pentru tigla metalica

Cu peste 10 ani de experienta si perfectionare continua, compania vine in intampinarea clientilor cu solutii diversificate si game complexe de tigle metalice si accesorii pentru acoperisuri reusite.

Specialistii companiei detin un portofoliu impresionant: 3.212 proiecte realizate cu succes, 2.326 acoperisuri marca Bilka, 39 de proiecte Budmat si 68 de proiecte Decra.

Beneficiile nu se opresc aici: compania ofera consiliere profesionala, garantie, masuratori acoperis, realizarea devizului, monjatul acoperisului si transport gratuit oriunde in Romania.

Expertii BDM distribuie tigla metalica acoperis Bilka, tigla metalica acoperis Budmat si tigla metalica acoperis Decra. Vom vorbi despre fiecare in parte, pentru a va oferi o imagine ampla asupra beneficiilor fiecarui tip de invelis.

Tigla metalica acoperis de la Bilka – Investim 100% in calitatea acoperisului tau

Tabla pentru acoperis Bilka se produce in Brasov, in compania Bilka Steel, fondata inca din 2007, care in doar cativa ani a ajuns lider de piata locala, fiind cel mai mare producator de tigla metalica si acoperisuri din Romania.

Tigla Bilka este de origine 100% romaneasca, si se adreseaza atat constructiilor rezidentiale, cat si celor industriale. An de an, creste numarul oamenilor care aleg cu incredere Bilka, ajungandu-se ca, in 2016, unul din patru acoperisuri din Romania sa poarte semnatura Bilka.

Tigla metalica Bilka este disponibila in urmatoarele sortimente: Bilka Clasic, Bilka Balcanic, Bilka Iberci, Bilka Gotic, Bilka Romantic, Bilka Retro panel

Tigla metalica de la Budmat

Budmat este prima si una dintre cele mai prestigioase companii poloneze care dezvolta solutii pentru acoperis din tabla, fiind recunoscuta pentru durabilitatea si perfectionismul produselor sale.

Fiecare tigla metalica Budmat este atent creata, iar producatorii garanteaza calitatea inalta a produsului prin Certificatul Individual de Acoperis, un document elaborat de autoritatile in domeniu, care atesta faptul ca produsul atinge cei mai inalti parametri.

Tigla metalica Budmat este disponibila in variantele: Vanecja, Rialto, Bella Sara si Farrara.

Tigla metalica acoperis Decra

Solutiile Decra sunt apreciate in intreaga Europa, datorita rezistentei mecanice a sistemelor de acoperis, dar si a faptului ca aceste acoperisuri au capacitatea de a estompa zgomotele, de exemplu cele produse de ploi.

De asemenea, principalul avantaj al tablei Decra este faptul ca se monteaza mult mai repede si usor decat celelalte tipuri de tabla, si are o greutate mult mai mica, in raport cu celelalte solutii.

Tigla metalica Decra poate fi gasita in variantele urmatoare: Classic, Octava, Tile, Stratos, Elegance High Gloss, Elegance Satin

Care sunt, pe scurt, principalele avantaje ale tiglei metalice?

Tigla metalica acoperis ofera o multitudine de avantaje, de la durabilitate, pana la aspect, acestea ofera solutiile optime oricaror constructii. Iata care sunt principalele avantaje pe care le ofera tigla metalica in raport cu alte sisteme de invelis:

• Se adreseaza atat constructiilor vechi, cat si celor noi;

• Poate fi montata pe cladiri rezidentiale sau industriale;

• Dispune de o paleta de zeci de culori;

• Pe langa culorile variate, tiglele metalice pot dispune si de texturi diferite, de exemplu pot avea aspect mat sau lucios, in functie de preferintele clientului;

• Pot avea o greutate usoara, de exemplu tigla metalica Decra. Avantajul acesteia este faptul ca acoperisul nu mai necesita consolidare, si tigla se monteaza foarte rapid;

• Are costuri variate, adresandu-se tuturor buzunarelor;

• Indeplineste cele mai inalte standarde de calitate;

• Producatorii ofera certificate de garantie;

• Sunt foarte populare atat in Romania, cat si in Europa.

Contacteaza specialistii BDM Roof Service la urmatoarea adresa web http://acoperisuri.info/ pentru a beneficia de consultanta profesionala si indrumari catre cele mai bune solutii in materie de tigla metalica acoperis.

• Telefon: 0756.112.111

• E-mail: office@bdmacoperis.ro

• Adresa de depozit: Prelungirea Ghencea Nr. 95C Bucuresti, Sector 6

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!