De unde poţi cumpăra uniforme medicale de o calitate superioară?

Publicat pe 30 Aprilie 2021
Uniformele Cherokee au provenienţa din SUA şi oferă un raport calitate/preţ excelent

MediFashion comercializează în România, începând cu 2010, uniforme şi halate medicale de cea mai bună calitate, lucrate din ţesături foarte uşoare, încălţăminte dedicată aceluiaşi sector şi accesorii diverse. Din gama de uniforme pe care compania le comercializeaza şi sunt prezentate online se remarca Cherokee şi Dickies.

Uniformele Cherokee au provenienţa din SUA şi oferă un raport calitate/preţ excelent.

În perioada recentă, nanotehnologia îşi dovedeşte utilitatea în diverse domenii, revoluţionând chiar şi standardele în ceea ce priveşte materialele textile. Compania lui David Şoane, doctor chimist foarte cunoscut, produce începând cu 1998 materiale textile care folosesc nanotehnologii, azi ajungând lider de piaţă. NANOTEX stabileşte în acest moment standardul în această industrie.

Avantajele nanotehnologiei

Toate textilele obţinute prin această tehnologie care transforma structura moleculară a fibrelor, inclusiv uniformele medicale  - uniforme de stomatologie, pediatrie, chirugie, fizioterapie, farmacie etc -, asigură performanță și confort. Nanotehnologia oferă avantaje textilelor care se obţin prin implicarea sa:

  • rezistența semnificativă la pete;

    controlul optim al umidității;

    evitarea îmbibării textilelor cu mirosuri;

    îndepărtatea energiei statice;

    flexibilitatea materialelor textile.

Avantajele menţionate anterior contribuie la durabilitatea în timp îndelungat a textilelor şi o impermeabilitate care nu se va degrada în timp.

Cherokee Uniforms a revoluţionat conceptul de uniformă medicală

Cherokee Uniforms a luat act de toate aceste avantaje menționante anterior şi a utilizat materialele NANOTEX pentru a crea echipamente medicale la cel mai înalt standard de calitate. Aşa au fost  aduse în prim planul celor care urmăresc calitatea uniformelor medicale, Certainty și Certainty Plus. Cherokee produce uniforme medicale antimicrobiene, impermeabile şi confortabile pentru femei/ bărbaţi/ unisex, fiind cea mai bună opțiune pentru cei care doresc siguranță antimicrobiană, impermeabilitate și confort.

MediFashion este furnizorul din România ce comercializeaza acest tip de echipament medical. Uniformele care nu permit microorganismelor să rămână pe ele se pot achiziționa din magazinul online MediFashion.ro.

Uniformele Dickies oferă o durabilitate semnificativă

Un alt tip de uniformă sanitară pe care MediFashion îl vinde cu succes este cel importat de la Genuine Dickies Industrial Strenght. La modul general, în ceea ce priveşte producţia sa, brandul Dickies este un lider mondial în industria echipamentelor profesionale, începându-şi producţia în anul 1922, cand oferea echipament pentru industriile petrolieră și de autovehicule.

Uniformele medicale produse de acest brand au o durabilitate crescută. Cea mai recentă colecţie incluzând uniforme ţesute din 80% poliester și 20% bumbac. Aceste uniforme le asigură cadrelor medicale rezistență mecanică, un grad mare de flexibilitate și un confort deosebit. Acestea sunt motivele pentru care echipamentele medicale Dickies sunt preferate pentru gărzi lungi şi folosire intensă. În plus, sunt foarte potrivite pentru mediile de lucru în care se impun standarde ridicate de antisepsie și standarde foarte riguroase în ceea ce priveşte sterilizarea.

Design-ul clasic asigură cu certitudine confortul celor care poartă uniformele:

- dispun de buzunare generoase;

- sunt prevăzute cu spații laterale pentru ventilație;

- gulerul este în V;

- pantalonii sunt prevăzuţi cu elastic în talie pentru a fi îmbrăcaţi uşor şi repede.

Domenii: Retail

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!