De unde poți face rost de bani rapid atunci când ai nevoie?

Publicat pe 4 Mai 2020
Situația financiară a familiei tale se poate dovedi a fi una instabilă, mai ales într-un context neprevăzut, cum este cel pe care îl traversăm de câteva săptămâni. De la o zi la alta, noile reguli impuse de autorități pot modifica drastic ceea ce ni se părea a fi normal în urmă cu doar câteva zile.

Dacă și tu te confrunți cu o criză economică și ai nevoie de bani rapid, ai ajuns unde trebuie, pentru că în rândurile de mai jos ți-am pregătit cele mai bune soluții pentru a ieși din impas cât mai curând, fără eforturi prea mari. Iată cum poți face rost de suma dorită.

De la un prieten

Probabil că proverbul Prietenul la nevoie se cunoaște nu îți este străin, așa că a venit momentul să-l testezi pe propria piele. Dacă ai nevoie de bani urgent, cea mai la îndemână metodă de a-i obține este să ceri ajutorul unui prieten bun. Un împrumut rapid fără nicio altă obligație, alta decât a returna la data convenită de amândoi suma pe care ai obținut-o, este ideal, pentru că nu va fi nevoie decât de un telefon sau de un mesaj. 

Desigur, nimeni nu îți poate garanta ajutorul financiar, mai ales într-o situație ca cea în care ne aflăm, așa că îți rămân la îndemână celelalte metode de a face rost de suma dorită cât mai curând posibil. 

De la amanet

Dacă tot ai avut timp berechet să faci ordine în casă, probabil ai dat și peste laptopul pe care nimeni nu l-a mai folosit de mai bine de jumătate de an, peste telefonul pe care îl țineai în sertar după principiul „poate ai nevoie” de el cândva sau peste bijuteria pe care oricum nu ai apucat s-o porți, dar pe care nu te-ai îndurat să o înstrăinezi, fiind mai degrabă vorba de o valoare sentimentală a accesoriului. 

La amanet poți valorifica toate aceste bunuri, fără teama că le-ai putea pierde. Poți conveni asupra unui contract care să îți asigure faptul că vei putea reintra în posesia obiectelor de valoare într-un anumit interval de timp. Bijuteriile sau electrocasnicele pot reprezenta o sursă sigură de venit în această perioadă delicată pentru toată lumea.

De la instituții financiare nebancare (IFN-uri)

O altă soluție pentru a face rost de bani urgent este de a cere ajutorul unei instituții nebancare. Fără prea multe dovezi ale unui venit stabil, fără drumuri nejustificate și timp pierdut în trafic, banii de care ai nevoie îți pot fi virați în cont în doar câteva ore de la depunerea cererii online. Tot ce va trebui să faci va fi să suni sau să trimiți un mail către instituția nebancară aleasă și să aștepți instrucțiunile reprezentanților acesteia. 

Totuși, ar fi bine să te pregătești să achiți, împreună cu credit solicitat, și o dobândă destul de serioasă, la finalul contractului.

Din serviciile oferite 

Cu siguranță ai cel puțin o pasiune sau un talent din care poți scoate bani. Fie te pricepi să faci mici reparații în casă, fie îți place să pictezi ori să coși haine, așa că orice hobby îți poate aduce bani de care să te folosești după bunul plac. 

Înainte de a începe orice activitate suplimentară jobului tău asigură-te că ai toată materia primă de care ai nevoie și că nu-ți lipsește niciun instrument sau vreo unealtă care ți-ar putea fi de folos. 

Tu cum te descurci în situațiile de criză și care sunt prioritățile tale?

Domenii: Finante-banci

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!