Decorezi și izolezi în același timp cu plăcile Heraklith de la Knauf Insulation

Publicat pe 11 Septembrie 2018
Protecția casei tale este primul lucru la care te gândești când decizi bugetul pentru izolare. Dar cum rămâne cu design-ul și personalizarea spațiului de locuit? Dacă ai putea economisi fără să fie nevoie să renunți la nici una dintre cele două dorințe care ar fi una din soluțiile ideale? Răspunsul îl au specialiștii Knauf Insulation care îți propun plăcile din fibră de lemn Heraklith.

Plăcile izolatoare Heraklith te ajută să decorezi și să protejezi locuința în același timp. Inspirate din natură, plăcile Heraklith din fibre de lemn de la Knauf Insulation, cu liant pe bază de ciment, sunt potrivite dacă îți dorești o termoizolare rezistentă și o izolare acustică solidă. Respectând mediul înconjurător, materia primă folosită de Knauf Insulation pentru plăcile Heraklith provine din surse certificate de ”Forest Stewardship Council”, ceea ce înseamnă respect pentru protejarea și conservarea naturii. 

Printre proprietățile extraordinare ale plăcilor Heraklith se numără absorbția zgomotelor externe clădirii și protecția la foc. În funcție de necesitate, plăcile Heraklith sunt prevăzute cu miez de vată minerală dacă este nevoie de rezistență sporită la incendii sau cu miez de polistiren care le oferă o rezistență mecanică mai ridicată. 

Specialiștii Knauf Insulation care au patentat inovația plăcilor din fibră de lemn în anul 1908, lucrează continuu pentru perfecționarea produsului, ajuns la performanțe deosebite. Astfel, Heraklith prezintă o serie de proprietăți ideale pentru aplicațiile unde sunt utilizate:

- sunt greu inflamabile

- permit trecerea vaporilor

- au o masă suficientă pentru acumularea căldurii

- prezintă excelente proprietăți biologice

- au rezistență la: microorganisme, rozătoare, acțiuni mecanice, intemperii

În plus, plăcile Heraklith împiedică pătrunderea umidității până la stratul izolator și se pot monta direct peste izolație, fără folie protectoare, fiind potrivite atât pentru construcții de lemn cât și pentru case construite din cărămidă. Un alt avantaj constă în faptul că pot fi tencuite direct, în design-ul dorit, fiind permeabile la vaporii de apă.

Ceea ce diferențiază plăcile Heraklith de alte produse de izolare este versatilitatea lor: subțiri, ușoare și ușor de instalat. Una dintre cele mai atractive caracteristici se referă la design-ul pe care îl poți obține în căminul tău. În acest fel, izolezi eficient, dar și decorezi cum îți place. Plăcile din fibre de lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori, iar montarea lor ușoară le transformă într-un produs modern cu multiple funcționalități. Cu efort minim și timp redus de lucru, zonele în care montezi plăcile Heraklith îți vor proteja și înfrumuseța căminul. 

Zonele în care poți utiliza plăcile de izolare Heraklith:

  • Mansarde
  • Pereți de compartimentare
  • Garaj sau parcări
  • Plafoane
  • Pereți exteriori

Clienții Knauf Insulation care au folosit plăcile Heraklith le recomandă ca fiind o soluție durabilă cu performanțe excepționale termice și acustice, cu referințe de sustenabilitate și protecție remarcabilă împotriva focului.


Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →