Dedeman renunță la casca de protecție din logo-ul companiei pentru a atrage atenția asupra siguranței

Publicat pe 26 Aprilie 2018
Bacău, 26 APRILIE 2018 – Dedeman, lider naţional în retail-ul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, dorește astfel să atragă atenția asupra importanței purtării echipamentului de protecție pe șantier

În contextul în care data de 28 aprilie a fost declarată Ziua Mondială a Sănătăţii şi Securităţii în Muncă, compania Dedeman în parteneriat cu agenția McCann Worldgroup România a inițiat o campanie de conștientizare care pune accentul pe siguranța și securitatea muncitorilor de pe șantiere.

Timp de o lună cățelul din logo-ul companiei Dedeman nu va mai purta cască de protecție și va apărea ușor accidentat, pentru a demonstra vulnerabilitatea în fața accidentelor de pe șantier și importanța respectării normelor de siguranță.  

Totodată, pentru a-i încuraja pe cei implicați în proiecte de construcții sau renovări să acorde importanța cuvenită siguranței lor și a celor din jur, în data de 28 aprilie aproximativ 8000 de căști de protecție vor fi oferite gratuit clienților în rețeaua de magazine Dedeman. Campania de conștientizare va fi susținută și de panouri stradale și o pagină informativă pe site-ul dedeman.ro.

 

În calitate de retailer de materiale de construcții, noi suntem cei care le punem muncitorilor uneltele în mâini și am considerat că este de datoria noastră să le reamintim cât de important este să respecte normele de siguranță. Logo-ul companiei noastre, un câine care poartă cu responsabilitate casca de protecție, este în sine o declarație de siguranță. De aceea credem că această schimbare va atrage atenția asupra riscurilor la care se supun în cazul în care nu poartă casca de protecție pe șantier”, Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

 

Logo-ul Dedeman a fost întotdeauna un simbol al siguranței așa că atunci când am aflat statisticile ne-am dat seama de oportunitatea de-a face o declarație puternică prin care să deschidem conversația. Este important să facem o prioritate din siguranța la locul de muncă și vrem ca logo-ul Dedeman să devină un reminder constant pentru purtarea căștii de protecție.” Ruxandra Papuc, Group Creative Director McCann Worldroup România. 

Statisticile în ceea ce privește accidentele de muncă în România sunt îngrijorătoare iar muncitorii din construcții sunt printre cei mai expuși. Conform celui mai recent studiu Eurostat1, cu date din 2014, România este pe primul loc în Europa în ceea ce privește accidentele de muncă mortale iar șapte din 100.000 de români își pierd viața la locul de muncă. 

 

  Dedeman în cifre 

 - 48 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;  - peste 50.000 de produse ce acoperă 11 domenii; - peste 10.000 de angajaţi; - între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;  __________________________________________________________________________________________

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 25 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare. 

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Domenii: Constructii, Retail

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!