Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Cum sa te protejezi de inghet pe timpul iernii – Degivrare rampe

Publicat pe 12 Aprilie 2017
Iarna este “anotimpul accidentelor” cauzate de depunerile de gheata, zapada sau turturi, ceea ce provoaca numeroase probleme care, altminteri, pot fi evitate foarte usor.

 Anul acesta nu te mai expune pericolelor si investeste intr-un sistem inteligent de degivrare rampe care topeste gheata si zapada in mod eficient si complet automatizat.

Sistemele de degivrare rampe asigura accesibilitate maxima si siguranta pietonilor si masinilor, indiferent de conditiile meteo. Aceastea au aplicabilitate mare pentru orice tip de material de acoperire (beton, marmura sau gresie portelanata), pe care nu il distrug (asa cum se intampla cu nisipul, sarea sau lopata).

Cum functioneaza un sistem de degivrare rampe

Degivrarea rampelor se realizeaza prin incalzirea controlata a unui cablu sau rola electrica, plasata sub suprafetele din beton, gresie, marmura etc. Caburile, alimentate de reteaua de 220V, au o rezistenta mecanica ridicata, la ciclurile inghet-dezghet si raze UV.

Sistemele de degivrare rampe de pe degivrare-incalzire-electrica.ro se activeaza automat, cu ajutorul unui controller de temperatura sau umiditate si a senzorilor. Astfel, cand ninge sau se formeaza gheata intra in functiune si se opreste doar cand s-a ajuns la rezultatul scontat.

Instalatia de degivrare rampe iti optimizeaza costurile

Deszapezirea implica diverse costuri, ce cresc proporional cu suprafata si implica timp. Daca alegi un sistem de degivrare rampe de pe site, acesta va face treaba in locul tau, functioneaza indiferent de vreme si nu necesita costuri de revizie sau intretinere.

Pe site-ul degivrare-incalzire-electrica.ro vei gasi sisteme de degivrare rampe FH B si FH A, cu o singura conexiune, ce deblocheaza rampele si caile de acces, dar economisesc si energia electrica necesara degivrarii (prin controller automatizat).

Proiecte personalizate pentru degivrare rampe

Nevoile fiecaruia dintre clientii nostri sunt unice, iar echipa de specialisti raspunde cu promptitudine oricaror solicitari.

In cazul unui sistem de degivrare rampe pentru exterior, degivrare-incalzire-electrica.ro iti recomanda instalatii cu puteri cuprinse intre 250-300 W/m2. Comanda pentru degivrarea rampelor se activeaza automat cand sistemul indica o temperatura scazuta si umiditate in zona de monitorizare.

Recomandam instalarea unui sistem de degivrare rampe automatizat pentru ca acesta are o sensibilitate crescuta la factorii externi si se declanseaza automat la pragul de inghet. Spre deosebire de controllerul manual, un sistem de degivrare rampe automatizat va topi cu 12 ore mai repede zapada si gheata.

Avantajele implementarii unui sistem de degivrare rampe de pe degivrare-incalzire-electrica.ro

Pe langa eliminarea riscului de accidente, un sistem de degivrare rampe asigura continuitatea accesului, indiferent de vremea de afara si:

Functionare in conditii meteo extreme (+50°C/-50°C) si umiditate ;

Durata de viata de peste 100 de ani ;

Termostatele inteligente pornesc automat sistemul de degivrare rampe cand sunt indeplinite conditiile meteo.

Iosoli Impex – Date de contact

Calitatea produselor si sistemelor comercializate este determinata de performanta acestora, iar firma Iosoli Impex colaboreaza, in sistem de parteneriat, cu un producator german foarte cunoscut datorita eficientei produselor fabricate.

Pentru mai multe informatii referitoare la functionarea si avantajele unui sistem de degivrare rampe, te asteptam pe website-ul: www.degivrare-incalzire-electrica.ro

Numere de telefon:

0722 50 77 99 0737 21 33 12 

Adresa de e-mail: sorin.bucur@iosoli.com

Adresa sediu: Aleea Costinesti numarul 10, sector 5, Bucuresti

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →