Degivrare-Incalzire-Electrica.ro – Sisteme moderne de degivrare jgheaburi pentru o functionalitate continua a sistemelor de sc

Publicat pe 10 Mai 2017
Combaterea problemelor care apar in timpul iernii pentru jgheaburi si burlane se realizeaza prin implementarea celor mai noi tehnologii a caror scop consta in a nu permite depunerea zapezii in interiorul acestor instalatii sau formarea ghetii din cauza variatiilor de temperatura.

Sistemele de degivrare jgheaburi sunt utilizate pentru asigurarea functionalitatii maxime a acestor instalatii pentru incalzirea suprafetelor prin intermediul cablurilor electrice incalzitoare.

Compania Iosoli Impex SRL asigura tehnologii pentru degivrare jgheaburi care determina rezultate permanente si calitative. Aceste rezultate sunt in primul rand apreciate pentru faptul ca inlatura in totalitate zapada si gheata care se formeaza in timpul iernii.

Degivrare jgheaburi –Echipamente profesionale pentru protectia casei

Pe timp de iarna, in interiorul jgheaburilor se depune zapada care ulterior se poate transforma in gheata. Acest proces este distructiv pentru jgheaburi, caci gheata isi mareste volumul si ca urmare se poate deforma sau poate chiar deteriora aceste elemente.

Prin utilizarea cablurilor electrice incalzitoare de la Iosoli Impex SRL se asigura o temperatura constanta in instalatiile de jgheaburi care nu permite ca zapada sa se depuna in ele.

Prin urmare degivrarea jgheaburilor este un procedeu necesar si eficient pentru ca, in primul rand, asigura o protectie contra deteriorarii, iar din alta perspectiva eficientizeaza munca persoanelor pentru ca in urma aplicarii acestor cabluri electrice nu se mai necesita nicio interventie suplimentara.

In acelasi timp, degivrarea jgheaburilor ofera protectie si persoanelor pentru ca circulatia pe langa cladiri se poate realiza fara restrictionari, neexistand riscurile caderii sloiurilor de gheata sau a cantitatilor mari de zapada de pe acoperis.

Degivrare jgheaburi – Solutii simple, dar cu beneficii complexe

Sistemele utilizate de catre compania Iosoli Impex SRL sunt in aparenta simple, dar cu toate acestea, dispun de toate tehnologiile moderne pentru a asigura rezulate de lunga durata.

Sistemele de degivrare sunt compuse din diferite materiale si componente care reunite asigura o eficienta maxima, iar specificul propriu de instalare transforma aceste sisteme in unele rezistente.

Degivrarea jgheaburilor ofera in acelasi timp si beneficii pentru constructiile pe care sunt instalate, dar si pentru persoane, astfel ca:

Pe langa protejarea jgheaburilor se asigura si o protectie a acoperisurilor, caci si acestea pot suferi ca urmare a depunerilor de zapada si gheata. In acest sens, necesitatea repararii anuale a acoperisurilor scade cu 30 %;

Se evita aparitia scurgerilor de apa in interiorul cladirilor datorita faptului ca apa rezultata in urma topirii va fi evacuata tot timpul prin jgheaburi, acestea fiind libere in permanenta;

Durata de viata a jgheaburilor creste in mod considerabil, caci gheata si zapada nu mai actioneaza asupra acestor elemente dat fiind faptul ca ele se topesc instantaneu dupa procesul lor de depunere.

Siguranta vietii si calitatea sistemelor

Sistemele de degivrare jgheaburi sunt compuse din cabluri electrice incalzitoare care actioneaza ca urmare a impulsului dat de senzorii termici care fac parte integranta din sistem.

Controlul automat permite ca activarea functiei de degivrare sa se realizeze doar atunci cand conditiile exterioare o impun. Prin urmare, nu se vor forma nici sloiuri de gheata si nici nu se vor depune​ cantitati mari de zapada care pot pune in pericol viata trectorilor caci in momentul scaderii temperatuii aceste sisteme pornesc automat si topesc atat gheata cat si zapada.

Sistemele de degivrare jgheaburi oferite de Iosoli Impex SRL sunt sisteme calitative care asigura rezultate de durata, insasi componentele acestora rezistand in timp.

Pentru mai multe informatii despre functiile de degivrare jgheaburi, puteti accesa website-ul: www.degivrare-incalzire-electrica.ro

Sau apelati la numarul: 0722 507 799

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →